Visafslag

Uit dit dossier
'Ze maken het onmogelijk om te vissen'

'Ze maken het onmogelijk om te vissen'

De uitzending van het NPO Radio 1-programma 'Dijkstra & Evenblij ter plekke' vond op 9 januari plaats op de inmiddels gesloten visafslag van Den Helder. Erik Dijkstra en Frank Evenblij spraken met Pim Visser, directeur van de visafslag Den Helder, en visser Johan Bais.

Visafslag Den Helder gaat dicht

Visafslag Den Helder gaat dicht

De visafslag Den Helder gaat sluiten. Alle activiteiten van Visafslag Hollands Noorden die plaatsvonden in Den Helder gaan naar de visafslag in Den Oever. Dat hebben de actieve leden van de Coöperatie Den Helder/Texel zaterdag 26 november besloten.

Scheveningse NVWA-medewerker met pensioen

Scheveningse NVWA-medewerker met pensioen

Natuurlijk is hij een visliefhebber. Een lekker visje gaat er immers altijd in. Maar vanaf 1 september bezoekt NVWA-medewerker Ron Dijkhuizen geen visafslag, vriestrawler of visverwerkend bedrijf meer. Z’n werkgever heeft hem met pensioen gestuurd.

Helderse visafslag ontslaat personeel vanwege saneringsregeling visserij

Helderse visafslag ontslaat personeel vanwege saneringsregeling visserij

De onlangs gepubliceerde saneringsregeling voor de visserij, zorgt voor veel onrust. Niet alleen in de visserij maar ook op de visafslag. De Helderse visafslag ontslaat ‘uit voorzorg’ alle sorteerders. Zij zijn vanaf 1 januari 2023 hun baan kwijt.

Visafslag IJmuiden grootste van Nederland

Visafslag IJmuiden grootste van Nederland

Visafslag IJmuiden behaalde de eerste helft van 2022 de meeste omzet en is daarmee de grootste Visafslag van Nederland. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers van het Nederlands Overlegorgaan Visafslagen (NOVA).

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 9 | december 2022
Vismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Food Experience Day

10:00 - 14:00

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2023

25 april 2023 - 27 april 2023

Lees meer