Dossier

Visbeurs 2017

De dertiende editie van de Visbeurs vindt op maandag 2 oktober 2017 plaats in Spakenburg. Alle belangrijke (toe)leveranciers in de viswereld presenteren zich met hun nieuwste producten, diensten en concepten aan visspecialisten. Het thema is ‘De kracht van je ambacht’. In dit dossier leest u alles over deze belangrijke vakbeurs.

  • KIJK; de kracht van Spakenburg

    De expositie KIJK – de kracht van Spakenburg – geeft op 18 grote billboards met 36 foto’s een overzicht van het leven van toen en nu in het beroemde vissersdorp. Er is veel veranderd in de loop der tijd; ambacht en innovatie zijn hand in hand… Lees verder →

  • Van reststof naar grondstof

    Mol Fresh Food geeft boost richting circulaire economie Haring met uitjes, een standaard concept. Mol Fresh Food levert de vishandel heel wat ui-producten voor bij de haring, zoals uienblokjes van witte of rode ui. Het bedrijf maakt nu ook uienpoeder, uit de schillen en snijresten.… Lees verder →