Vlogs

  • Opening mosselseizoen

    Opening mosselseizoen

    Woensdag 1 augustus opende het mosselseizoen. De bodemcultuurmosselen werden per onderzeeër naar de oppervlakte gebracht. Bekijk hier de beelden vanuit de onderzeeër.

  • Smedes Fine Food – VIP 2018

    Erik Verbeek van Smedes Fine Food vertelt over de verschillende workshops van de kookstudio De Smaaksmederij, die nu ook op locatie worden gegeven. En over de hulp die Smedes Fine Food biedt bij de inrichting van de vitrine. Lees verder →

  • Epos – VIP 2018

    Epos, smaakmakers voor de versspecialist, geeft bezoekers van VIP 2018 een sneak preview van de zeewiertapenade. Daarnaast toont Epos allerlei tapenades en pesto’s, waaronder de nieuwe tapenades dille dragon, smokey basterd en venkel tijm. Lees verder →

  • Epos

    Epos lanceert tijdens de Visbeurs drie nieuwe curry’s. Ook toont het bedrijf de nieuwe lijn Sensations Lees verder →