Speciale editie

Speciale editie Vismagazine Bedrijfsvoering

  • Van boot tot bord bij ’t Ailand in Lauwersoog
  • Oestersymposium rond toekomst van de sector
  • Visfederatie wil verantwoordelijkheid nemen
  • Nederlandse handelaren kopen op Deense afslag
  • Scheveningse visafslag draait al jaren goed
  • De Visfuik serveert Lekkerste Haring van Drenthe
  • Fish Nederland: één naam, vier ondernemers
  • Bedrijfsopvolging, begin er tijdig aan!
  • Handsfree vis verwerken is de toekomst
  • Deals sluiten op het Holland Fisheries Event op Urk
  • Open huis bij Baaijens Industrial Equipment
  • Restaurant BRU17 wordt lid van het Mosselgilde
  • Oesters krijgen MSC hercertificering
  • Oud-Hollandse traditie in nieuw culinair jasje

En de rubrieken

  • In Beeld
  • Column J. Nooitgedagt
  • Wetgeving
  • SVO

[member]

[/member]