Vismagazine 2 | maart 2017

Cover
  • Karel Rog begint met rotisserie
  • Visbeurs in teken ambacht én innovatie
  • ‘Makreelbestand is kerngezond’
  • Hele viswereld komt bijeen op SEG in Brussel
  • 25 jaar Kramer Machines in Colijnsplaat
  • Cor Nagel van Vislokaal Soest
  • Smit & Smit advocaten terug in Vismagazine
  • Visscher Seafood focust op zalm
  • Anova en ASMI promoten wilde zalm uit Alaska
  • Pleidooi voor herwaardering van wijting
  • Kotra Logistics ontzorgt visbedrijven
  • Rondvraag: BBQ

En de vaste rubrieken

  • Nieuws, In Beeld
  • Caroline ontmoet: Paula van der Woude, bestuurslid Stichting Visserijdagen Urk
  • Financieel: Langdurige ziekte met een dure afloop
  • Verenigingsnieuws: VNV, Nederlands Visbureau en SVO