Vismagazine 5-2019

Vismagazine - editie 5 - 2019 - cover
  • Algen doden miljoenen kweekzalmen
  • 142.000 euro voor meischol
  • Mosselkweker Jos Steketee over zijn vak
  • 40.000 pootalen uitgezet
  • De smaak van Waddenpaling
  • Marcel van den Hoven, Zeevishandel La Mer
  • Verslag lezingen Seafood Expo Global
  • 5.000 kilometer op zoek naar kreeft
  • Maak van je nieuwsbrief een bestseller
  • BBQ om je vingers bij af te likken

En de rubrieken:

  • Nieuws in beeld
  • Uit de branche
  • Nederlands Visbureau
  • Column Johan Nooitgedagt
  • VNV-nieuws
  • Financieel
  • Wetgeving
  • SVO
  • Rondvraag - mosselen
  • Boeken
In deze editie
De uitzonderlijke smaak van Waddenpaling

De uitzonderlijke smaak van Waddenpaling

Harm Kay en Lonneke Pijnacker vissen samen op Waddenpaling. Beiden gaven onlangs hun baan als vmbo-docent op om zich volledig te richten op hun passie. In Den Oever verwerken en roken zij hun vangst, verzorgen de verkoop en promoten hun ‘rollende rokerij’ voor workshops in het land.