Edities

Vismagazine 8 | december 2017

Vismagazine 8 | december 2017

Open dagen SVO vakopleiding food Vissector bijeen op Landelijke Innovatiedag Jong geleerd, oud gedaan - Jeugd doet praktijkkennis op in Scandinavië Makro leidt zelf visspecialisten op Tinka Murk hoogleraar mariene biologie Palingboot Het Bottertje in Kampen Ambulante vishandel Arie de Graaf De bijzondere smaken van AVO kruiden Zeeuwse Kroepoek...

Vismagazine 7 | november 2017

Vismagazine 7 | november 2017

Jaarlijkse conferentie Visfederatie VISwijzer zet yellowtail meteen op groen Rode zoetwaterbaars uit IJsselmeer ‘Uitzetprogramma rog is waanzin’ Klanten schuiven aan bij Fishkings Drie dagen VISSCH in Scheveningen Vijfde verpakkingslijn bij SeaFresh Urk ‘Iedereen elke dag wat zeewier’ Huub ‘Den Bels’ schaft vierde...

Vismagazine 6 | oktober 2017

Vismagazine 6 | oktober 2017

Opening Oesterseizoen in Yerseke Off-bottom oesterkweek blijkt goede zet Visbranche ontmoet elkaar op Visbeurs MSC viert jubileum met Tuna Night Processen borgen, ook bij actualiteit Ambulante vishandelaar Jos Janssen UFA bezoekt Siciliaanse visserij Meer kreeft door warmere zee Bij de horeca in Zeeland eet je vis Drie dagen Gastvrij Rotterdam in Ahoy...

Vismagazine Speciale Editie 2017

Vismagazine Speciale Editie 2017

Speciale editie Vismagazine Duurzaamheid & Innovatie Nieuwe schepen: accent op efficiency en duurzaamheid Nederland koploper in visserij-innovatie Palingkwekerij Bardoel uit Wanroij WUR: ‘Voortplanting paling op goede spoor’ Certificeren MSC en ASC simpel door klantenportaal ASMI: ‘We maken continu stappen voorwaarts’ Marel...

Vismagazine 5 | juli 2017

Vismagazine 5 | juli 2017

Voorbereidingen visbeurs in volle gang Noorse zalmkwekers nekken garnalenvissers Kleine bodemmossel bij de seizoensstart Oester wint terrein Back to Basic op Nationale Haringpartij Heeren van de Vis: ‘Wij hebben van ons werk onze hobby gemaakt' Visserijfeest brengt Noordoost-Friese vissers samen ‘Pasta’ en ‘bacon’ van...

Viswijzer 2017

Viswijzer 2017

Organisaties in de visbranche Visorganisaties Visfederatie Visafslagen Overige organisaties Een duurzame visbranche Keurmerken Duurzaam vis eten Cijfers, subsidie scholing Subsidies en fondsen Cijfers over vis Opleidingen Rubrieken Bedrijfsartikelen, overige producten en dienstverlening Leveranciers van vis en visproducten Leveranciersregister...

Vismagazine 4 | juni 2017

Vismagazine 4 | juni 2017

Hangcultuurmosselseizoen gestart Haring is speerpunt bij Visspecialist de Vos 'Grote heilbot te vervuild om te eten' Opblaasbare vriestent snel in gebruik Vlaggetjesdag Urk toneel Dag van Nederlandse Visserij Hoge scores bij eerste ronde de Kibbeling Cup Nederland doorvoerhaven voor Amerikaanse vis Nico Waasdorp zet IJmuiden als visserijgemeente weer...

Vismagazine 3 | mei 2017

Vismagazine 3 | mei 2017

Vispiratie op VIP-event Houten Vernieuwd Holland Paviljoen op SEG  in Brussel Visspecialist Henk Kok in Rosmalen Krab van Live Seafood op Urk Start Oosterscheldekreeftseizoen Lezingenserie Wageningen by Sea Visserij in cijfers Onvrede bij vissers over Bijvangstwijzer Verpakkingsbeurs Empack Rondvraag: Haringseizoen komt eraan! En de vaste...

Vismagazine 2 | maart 2017

Vismagazine 2 | maart 2017

Karel Rog begint met rotisserie Visbeurs in teken ambacht én innovatie ‘Makreelbestand is kerngezond’ Hele viswereld komt bijeen op SEG in Brussel 25 jaar Kramer Machines in Colijnsplaat Cor Nagel van Vislokaal Soest Smit & Smit advocaten terug in Vismagazine Visscher Seafood focust op zalm Anova en ASMI promoten wilde zalm uit...

Vismagazine 1 | februari 2017

Vismagazine 1 | februari 2017

Vis op de Horecava Kaviaarproeverij bij VD 119 Nieuwjaarsbijeenkomst Nederlands Visbureau Nieuwjaarsreceptie DUPAN Bedrijfsreportage bij Bal Vismeesters in Nijverdal EMK en de aanlandplicht Seafoodbar Vigo van Hans Roeleveld Trotse vissersvrouwen Vooruitblik schelpdierconferentie Rondvraag: Bakken en frituren En de vaste rubrieken: Nieuws,...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

1 december 2022

Lees meer