Edities

Vismagazine 1 | februari 2017

Vismagazine 1 | februari 2017

Vis op de Horecava Kaviaarproeverij bij VD 119 Nieuwjaarsbijeenkomst Nederlands Visbureau Nieuwjaarsreceptie DUPAN Bedrijfsreportage bij Bal Vismeesters in Nijverdal EMK en de aanlandplicht Seafoodbar Vigo van Hans Roeleveld Trotse vissersvrouwen Vooruitblik schelpdierconferentie Rondvraag: Bakken en frituren En de vaste rubrieken: Nieuws,...

Vis Special 4 incl.Vismagazine 2016

Vis Special 4 incl.Vismagazine 2016

Eindejaarsevent Polaris Culinaire viswinkel Frans van Oursouw Gast centraal bij restaurant Oesterput 14 Aqua-bio produceert Royal Belgian Caviar Amerikaanse rivierkreeftjes uit Hollandse wateren Nieuwbouw Dayseaday bijna klaar Rondvraag: Meer vis op tafel tijdens feestdagen En de vaste rubrieken: Nieuws, Fotonieuws en Internationaal nieuws...

Vismagazine 9 | november 2016

Vismagazine 9 | november 2016

Inspiratiedag bij Smedes Fine Food Opening oesterseizoen Culinaire persreis in Zeeland Holland Fisheries Event op Urk Nieuwe wagen van de Visbroeders Schmidt Zeevis presenteert ‘Originals’ kookboek Rondleiding door het 'schip' van Schmidt Zeevis Kingfish Zeeland kweekt duurzame premium vis Conferentie Visfederatie over ‘voedselintegriteit'...

VIS Special 3 - 2016

VIS Special 3 - 2016

Thema: Kweek Palingkwekerij Rijpelaal heeft toekomstperspectief Consumptiecijfers Vis Viskweek in Kroatië Yellowtail Kingfish, viskwekerij in Colijnsplaat Seafood Connection groeit snel ESF vervangt Duurzaam Palingfonds, interview met Alex Koelewijn Whitefish Showhow bij Marel Kegge garnalen gaat machinaal pellen Interview met Aukje...

Vismagazine 8 | augustus 2016

Vismagazine 8 | augustus 2016

Fiskhúske in Leeuwarden groot door creatieve ondernemers Cor Keijzer van VD119: elke dag verse vis in de etalage Visrestaurant Hooked: ondernemers togen van Curacao naar Nijverdal Fish4Everyone de markt op met visworst Simonis wint AD haringtest Nieuwe opzet MFC-Event Boekrecensie Zilt Zoet Zeeland Rondvraag: schaal- en schelpdieren steeds populairder...

Vismagazine 7 | Juli 2016

Vismagazine 7 | Juli 2016

Mosselseizoen veelbelovend Mosselrestaurant Kaat Mossel in Rotterdam Viswinkel Stevenshof in Leiden Vlaggetjesdag in Scheveningen Scheermessen-event bij Seafarm Urk Foodtruckfestival TREK, met Fish&Chips uit een Bedford Makreelvisserij MSC-gelabeld Rondvraag: Verpakkingen, onderdeel van imago En de vaste rubrieken: Nieuws, Fotonieuws en...

VIS Special 2-2016 incl.Vismagazine

VIS Special 2-2016 incl.Vismagazine

Deze bijzondere editie is een combinatie van Vis Special en Vismagazine met als thema Haring. Ook speciale aandacht voor zakelijke dienstverlening, die de branche ondersteunt. Opperbeste Hollandse Nieuwe uit Skagen Eerste vaatje brengt 90.000 euro op Zes Weken topdrukte bij Hoek in Katwijk Haarlemse haringkraam op gouden  locatie Hangcultuurmosselen...

Vismagazine 5 | juni 2016

Vismagazine 5 | juni 2016

Hollandse Nieuwe elk jaar iets later GreenFox haalt garnalen pellen terug in Nederland Online viswinkel van Chris van der Poel Geoduck en zee-egel uit British Columbia Zeewier belangrijk bij toekomst voedselvoorziening Personeelsuitwisseling viswinkels IJmuiden en Ameland Workshop gastvrijheid van Willem Reinders Rondvraag: Koelen en vriezen...

Vismagazine 4 | mei 2016

Vismagazine 4 | mei 2016

Beursverslag SEG en SPG in Brussel 25 jaar Veltman Vis Service in Harlingen W&A Fish in Yerseke: alles vers van de afslag of uit de Oosterschelde Louise Fresco bij sector-event Vis op de kaart Ondernemers bereiden zich voor op het haringseizoen De nieuwe Schijf van Vijf Haringhandel Hoek ontvangt Visgilde-leden En de vaste rubrieken: Nieuws,...

VIS Special 1-2016

VIS Special 1-2016

Thema: Internationaal Noorse Skrei, seizoen met records Ecologische viskwekerij van omegabaars Aqua4C geopend Interview Guus Pastoor: 'Visfederatie sterke internationale component' Visspecialist Jan Molenaar: Passie voor single frozen vis uit IJsland Pefa veilingssysteem creëert optimale marktwerking MSC-vis kun je vertrouwen VSD Food Machinery...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 1 | januari 2023
Vismagazine 1 | januari 2023

Het thema van dit nummer van Vismagazine is witvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2023

25 april 2023 - 27 april 2023

Lees meer

Coldwater Seafood 2023

10 oktober 2023 - 12 oktober 2023

Lees meer