Edities
Vismagazine 3 | maart 2016
Verslag Vispiratiedagen en VIP-event Visspecialist Calamaris in Veenendaal Smit Vis levert aan Sligro Meer halen uit Scheveninger vis Eerste resultaten MDV-schip positief Workshop social media Barbecue- workshop van Smedes Fine Food Rondvraag: ondernemers over het komende bbq-seizoen En de vaste rubrieken: Nieuws, Fotonieuws en Internationaal...
VisWijzer 2016
Organisaties in de visbranche Visorganisaties Visfederatie Visafslagen Overige organisaties Een duurzame visbranche Keurmerken Duurzaam vis eten Cijfers, subsidie scholing Subsidies en fondsen Cijfers over vis Opleidingen Rubrieken Bedrijfsartikelen, overige producten en dienstverlening Leveranciers van vis en visproducten Leveranciersregister...
Vismagazine 2 | februari 2016
Ambulante vishandelaar Harms uit Oude Pekela Nieuwjaarsreceptie Nederlands Visbureau Vismarkt Tsukiji, grootste van Japan Voedsel uit zee is de toekomst Visnoviteiten op de Horecava Garnalenkotter WR 289 in de vaart Versmarkt Het Veem in Eindhoven zoekt visboer Aanlandplicht: 'Ondoenlijk en niet duurzaam' Rondgang: ondernemers over winkelinrichting...
Vismagazine 1 | Januari 2016
Visgilde Hans Visscher in Zwolle Zeewierkweek in de Oosterschelde Wereldprimeur: overdekt oesterkweekbedrijf Smit & Smit Opening Schmidt Zeevis door Koninging Maxima Nieuwjaarsreceptie Dupan Smedes Fine Food komt met fondueconcept 'Geel' voor drie visafslagen Het boek over de markt van Jaap Waasdorp Rondgang: visspecialisten over bakken en...
VIS Special 4 - 2015 incl.Vismagazine
Deze bijzondere eindejaarseditie is een combinatie van Vis Special en Vismagazine met als thema Feestdagen/Feestelijke vis. Bruse mosselkweker in Maine (VS) heeft alles in eigen hand ASC-zalm uit Noorwegen en Schotland Veel vraag naar de schaal- en schelpdieren van Crusta op Urk Zeelandia's garnalen worden geselecteerd op kwaliteit Haai: IJslandse...
Vismagazine 10
Drukke en geslaagde Visbeurs Winnaars wedstrijd Visspecialist van het Jaar: Koning en Heinene&Koelewijn De Smaaksmederij van Smedes Fine Food Vishandel De Zeemeermin in Zandvoort Conferentie Visfederatie over voedselvoorziening Prins & Dingemanse viert 135-jarig jubileum met oesterdag Haring en makreel weer rijkdommen van de Noordzee Renselaar...
VIS Special 3
Thema: Vangst en Kweek Ekofish voorloper in verdoofde slacht IJslandse dorpen overleven door visserij Kleinschalige kabeljauwvangst bin IJsland Een dag op zee met de TX1 Fiskpaad toont visserijcultuur Passie en bevlogenheid bij alle Helden van de Smaak Nijvis grootste palingrokerij van Nederland Zalmkwekerij floreert in Wetsfjorden Urker Vishandel...
Vismagazine 9
Voorbeschouwing Spakenburgse Visbeurs Beursplattegrond Visbeurs Wedstrijd Visspecialist van het Jaar Reportage Visgilde Kees Sloot Epos blijft vernieuwen Restaurant BRU17 Bruinisse Ekofish levert schol aan PLUS Dag van de Nederlandse vissserij Week van de Smaak 12-20 september Visserijdagen Den Oever Rondvraag: convenience naar hoger niveau En de...
Vismagazine 7/8
Voorronde Visspecialist van het Jaar Wereldrecord haringhappen in Zandvoort Werkproject visboer met viskraam in Katwijk Opening Vissserij-innovatiecentrum Nieuw schip rederij Parlevliet & Van der Plas Problemen met kweekzalm Noorwegen: zalmluis en ILA-virus Opening Fileerlokaal 't Ailand Rondvraag: schaal- en schelpdieren En de vaste rubrieken:...
Vismagazine 6
Ze zijn er weer: Hollandse Nieuwe 90 jaar Vishandel Plugge Haringtrip naar het Deense Skagen Nieuwe winkel Hameeteman Haringverwerking op de Nederlandse vriestrawlervloot Mosselbureau presenteert plannen nieuwe seizoen Wereldprimeur bij Renart Boulon: hele jaar platte oesters Eindhoven aan Zee: Nieuwe campagne Brand Seafood MDV-schip in de vaart Rondvraag:...
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 1 | januari 2023

Het thema van dit nummer van Vismagazine is witvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis