Evenementen

Horecava 2020

Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor professionals in de foodservice branche. Bedrijven presenteren de laatste trends en innovaties. Er zijn er workshops, demonstraties en wedstrijden. Ook voor de ijsbranche is er van alles te beleven op de Horecava.

Schelpdierconferentie 2020

Schelpdierconferentie 2020

De Stichting Schelpdierconferenties organiseert op 16 en 17 januari 2020 de 6e editie van de internationale schelpdierconferentie, in het Deltapark Neeltje Jans. Het thema van de conferentie is “Kansen en innovaties in de schelpdiersector”. De conferentie bestaat uit lezingen, discussies en een beurs voor bedrijven en instellingen....

Bio-beurs 2020

De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Proef biologisch tijdens culinaire demonstraties, raak geïnspireerd via inhoudelijke workshops, ontdek de nieuwste productinnovaties, bekijk de laatste ontwikkelingen in de mechanisatie en kom alles te weten over omschakelen.

Open dag SVO vakopleiding food Best

Open dag SVO vakopleiding food Best

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 24 januari naar de open dag van SVO vakopleiding food in Best en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 24 januari naar de open dag van SVO vakopleiding food in Rijswijk en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 25 januari naar de open dag van SVO vakopleiding food in Rijswijk en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Open dag SVO vakopleiding food Best

Open dag SVO vakopleiding food Best

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 25 januari naar de open dag van SVO vakopleiding food in Best en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Fish International 2020

Fish International 2020

Nieuwe producten, verpakkingen, duurzaamheid en dierenwelzijn in aquacultuur. Dat is een greep uit de onderwerpen die aan bod komen tijdens Fish International . Deze vakbeurs vindt van 9 tot en met 11 februari plaats in Messe Bremen. De organisatie richt zich op bezoekers uit de industrie, retail en horeca.

Intergastra 2020

Intergastra is een vakbeurs voor de gastronomie en hotellerie. De beurs presenteert een compleet aanbod met onderdelen als Food & Kitchen, dranken, hotel & inrichting, koffie en ijs in de aparte GELATISSIMO hal. In 2016 presenteerden maar 1.306 exposanten hun nieuwste producten en dienstverleningen aan 96.189 bezoekers uit binnen- en buitenland. Deze beurs vindt plaats van 15 tot en met 19 februari 2020 in Messe Stuttgart, Duitsland.

More than Drinks Inspiration!

More than Drinks Inspiration!

Op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 organiseert Alea Publishers, de nieuwe uitgever van drankenvakblad More than Drinks!, in samenwerking met Promotion Projects de eerste More than Drinks Inspiration!; een vakevenement voor alle professionals uit de drankenbranche.

Vismagazine 8 -november 2019
Vismagazine 8 -november 2019

Met onder andere CEO Michiel Driessen van Verstegen, Visgilde Dieren, Vishandel J Plat en de Visbeurs 2019

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer