Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

Omschrijving: Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. Deze training is in Geertruidenberg.

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

Omschrijving: Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. Deze training vindt plaats op in Eindhoven Airport en wordt gegeven in het Engels.

Anufood China

Anufood China

Anufood China biedt een groots netwerkplatform voor ondernemende bedrijven. De beurs biedt mogelijkheden om in contact te komen met landen die een grote behoefte aan import hebben, zoals Rusland, China en Korea. Alle facetten van de food en drankenindustrie komen aan bod, waaronder bakkers/patisserie, brood, chocolade, dranken, vlees/vleeswaren...

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse. De cursus vindt plaats in Beveren.

Food Ingredients 2019

Food Ingredients 2019

De Europese editie van Food Ingredients vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 5 december in Parijs, Frankrijk. Deze grote food en voedingsbeurs heeft een beursoppervlakte van 60.000m2, met meer dan 1.800 exposanten, en trekt ruim 26.000 bezoekers aan. De beurs richt zich op horeca, food en beverage. Anko Reizen organiseert een reis naar deze internationale...

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

Omschrijving: Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. Deze training wordt gegeven in Renswoude.

Horecava 2020

Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor professionals in de foodservice branche. Bedrijven presenteren de laatste trends en innovaties. Er zijn er workshops, demonstraties en wedstrijden. Ook voor de ijsbranche is er van alles te beleven op de Horecava.

Bio-beurs 2020

De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Proef biologisch tijdens culinaire demonstraties, raak geïnspireerd via inhoudelijke workshops, ontdek de nieuwste productinnovaties, bekijk de laatste ontwikkelingen in de mechanisatie en kom alles te weten over omschakelen.

More than Drinks Inspiration!

More than Drinks Inspiration!

Op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 organiseert Alea Publishers, de nieuwe uitgever van drankenvakblad More than Drinks!, in samenwerking met Promotion Projects de eerste More than Drinks Inspiration!; een vakevenement voor alle professionals uit de drankenbranche.

Intergastra 2020

Intergastra is een vakbeurs voor de gastronomie en hotellerie. De beurs presenteert een compleet aanbod met onderdelen als Food & Kitchen, dranken, hotel & inrichting, koffie en ijs in de aparte GELATISSIMO hal. In 2016 presenteerden maar 1.306 exposanten hun nieuwste producten en dienstverleningen aan 96.189 bezoekers uit binnen- en buitenland. Deze beurs vindt plaats van 15 tot en met 19 februari 2020 in Messe Stuttgart, Duitsland.

Vismagazine 6 - augustus 2019
Viswijzer 2019
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met Vismagazine?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Zevende editie Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken

16 september 2019

Lees meer

Gastvrij Rotterdam 2019

23 september 2019 - 25 september 2019

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten

30 september 2019 - 1 oktober 2019

Lees meer