Vrouwen implementeren SI Foodware bij Vishandel Klooster

implementatie SI Foodware

Vishandel Klooster heeft het ERP-pakket Microsoft Dynamics in combinatie met SI Foodware van Schouw Informatisering geïmplementeerd. Bijzonder is dat de implementatie is gerealiseerd door een projectteam dat volledig bestaat uit vrouwen: drie vrouwen van Vishandel Klooster en drie vrouwen van Schouw Informatisering. Dankzij de prettige samenwerking is het gelukt om binnen 4 maanden live te gaan met het systeem. “Schouw heeft de nodige kennis en ervaring op het gebied van food en automatisering, waardoor we optimale ondersteuning hadden tijdens de implementatie”, aldus Milou Klooster van Vishandel Klooster.

Grote stap vooruit

Vishandel Klooster uit Enkhuizen is specialist in het roken, fileren en verwerken van paling, makreel, zalm, haring en forel. Vis wordt hier op ambachtelijke wijze gerookt in houtgestookte ovens, waarbij hoge kwaliteit altijd vooraan staat. Werken met SI Foodware betekent dan ook een grote stap vooruit voor het IFS gecertificeerde bedrijf Vishandel Klooster.

Snel traceren

Vishandel Klooster merkt meteen de voordelen van het werken met dit pakket. Waar er voorheen veel werd gewerkt met Excel-bestanden en papieren lijsten, wordt nu alles in SI Foodware afgehandeld, wat de kans op fouten aanzienlijk reduceert. Het is daarnaast mogelijk artikelen volledig en snel te traceren en de voorraad efficiënt te beheren. “Dit bespaart ons niet alleen een hoop tijd, maar levert op het gebied van efficiëntie ook veel voordelen op voor onze klanten. Met de implementatie van SI Foodware zijn we helemaal klaar voor de toekomst”, sluit Klooster enthousiast af.

Lees ook
Minder verspilling, meer rendement

Minder verspilling, meer rendement

Smart factories hebben veel voordelen. Naast complete afstemming van hardware, software en data die nodig is om een product te vermarkten, zoeken ondernemers een automatiseringsbedrijf dat past bij hun cultuur. Plus creatieve meedenkers die snappen wat er op de werkvloer speelt.

FoodSuite: NetSuite cloud ERP, CRM & E-Commerce voor de food

FoodSuite: NetSuite cloud ERP, CRM & E-Commerce voor de food

‘Waarom ERP-selecties zo lang duren? Niet omdat er geen geschikte oplossingen of leveranciers bestaan, maar omdat klanten vaak opkijken tegen de implementatie.’ We praten met Danny Cevaal, met 18 jaar IT-food focus een bekende naam in de voedingsindustrie. Sinds april brengt zijn Quistor FoodSuite team de cloud ERP, CRM & E-Commerce...