BoerenBBQ van Degens

Degens BoerenBBQ

Op dinsdag 14 mei vindt BoerenBBQ van Degens plaats. De leverancier van kruiden, specerijen, marinades en sauzen voor de ambachtelijke sector, nodigt al haar relaties uit voor deze inspirerende BBQ. Op verschillende BBQ’s is het Dutch BBQ team (Europees kampioen in 2012 en Nederlands kampioen in 2016) actief om relaties te verwennen met herkenbare huisspecialiteit(en) van de aanwezige vers specialisten. Tevens zijn de Nijlpaardjes (Nederlands kampioen straatartiest 2018) aanwezig voor een gezellige ambiance.

René Pluijm

Dit jaar is als speciale gast TV kok René Pluijm uitgenodigd. Hij geeft om 16:00 uur en 19:00 uur een bevlogen presentatie met zijn kijk en visie op het hedendaagse eetgedrag en welke gevolgen dat heeft voor de ambachtelijke sector van morgen.

Degens wil de versspecialist en versproducent actief ondersteunen. De BoerenBBQ is de ontmoetingsplaats waar elke slager, visboer, groenteman, traiteur of producent terecht kan voor inspiratie, culinaire en commerciële tips, en praktische informatie over het vernieuwde Degens-assortiment. Kortom, voor iedereen die op zoek is naar nieuwe manieren om klanten te verrassen of ideeën uit te wisselen met collegae branchegenoten.

Locatie en aanmelding:

Boerengoed Enspijk, Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk.

Aanmelden voor de Degens BoerenBBQ s.v.p. vóór 13 mei 2019.

Stuur een mail met je (bedrijfs)naam, aantal deelnemers en adres gegevens naar: BoerenBBQ2019@degens.eu