Fish Tales verwelkomt 566 nieuwe eigenaren

9 augustus 2021

Begin juli startte Fish Tales met het uitgeven van aandelen om verder te kunnen groeien. Het bedrijf noemt de campagne een daverend succes. "Inmiddels hebben wij 566 nieuwe Fish Tales eigenaren mogen verwelkomen, die stuk voor stuk bijdragen aan de toekomst van gezonde oceanen!"

De komende jaren wil Fish Tales de omzet jaarlijks verdubbelen tot €100 mln in 2024. Deze groei moet met name in de Verenigde Staten plaatsvinden. Voor de financiering van deze plannen is de Fish Tales Investors Coöperatie opgericht. Deze koopt één miljoen aandelen in Fish Tales Holding, 10 procent van het bedrijf. De coöperatie geeft certificaten uit aan de investeerders. Deze worden door een onafhankelijke bestuur vertegenwoordigd in de aandeelhoudersvergadering van Fish Tales Holding, waardoor de vele kleinere aandeelhouders één krachtige stem krijgen. Belangrijke besluiten worden eerst voorgelegd aan de investeerders in de coöperatie.

Het doel van Fish Tales is het bevorderen van duurzaam gevangen vis. Hiervoor werkt het bedrijf wereldwijd samen met kleinschalige en duurzaam opererende vissersgemeenschappen. Fish Tales is actief in zes landen en verkoopt meer dan tachtig visproducten, zowel vers, diepvries als ingeblikt.

Altijd op de hoogte blijven?