Afwisselend lezingenprogramma MFC-Event

Drukwerk

Op 19 en 20 september wordt MFC-Event 2016 gehouden. MFC-Event is een industriële vakbeurs voor de voedingsindustrie, waaronder ook de visindustrie. Dit jaar is een vispaviljoen onderdeel van de beursvloer. Deze exposanten, waaronder DIGI Nederland, Steen FPM International en ToBa Card richten zich specifiek op de visbranche. De meeste overige exposanten van MFC-Event richten hun diensten op de hele brede range van food en daarmee vaak ook voor de visbranche interessante partners.

Gratis maar niet voor niks: lezingenprogramma

MFC-Event wordt gehouden op 19 en 20 september 2016 van 11.00 tot 17.00 uur. Beide dagen wordt een wisselend en afwisselend lezingenprogramma geboden. In dit programma komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Trendwatcher Rob Creemers spreekt over wat dichterbij is dan wij denken
  • Voedselfraude is van alle tijden. Het hoe en waarom van dit menselijk gedrag

- Wat kan de kleinere fabriek met alle digitale mogelijkheden?

- Food Defense: terrorisme is een dreiging in food. Hoe groot is de dreiging en wat kunt u doen?

- Veranderingen bij retailers en consument. Hoe blijf je relevant?

Het lezingenprogramma kunt u gratis bezoeken, het volledige programma leest u op www.mfc-event.nl

Productkeuring

Bij MFC-Event wordt jaarlijks een productkeuring georganiseerd voor vis-, kaas- en vleesproducten. De producten worden door onafhankelijke keurmeesters getest. Voor de MFC Innovatie Trophy, bestemd voor het meest innovatieve product, stelt exposant Re5Al een draadloos temperatuurregistratiesysteem t.w.v. € 895,00 ter beschikking. De uitreiking is op dinsdag 20 september om 16.00 uur.

Voor een gratis bezoek aan MFC-Event met lezingenprogramma, vispaviljoen, een hapje en een drankje, kunt u kaarten bestellen via www.mfc-event.nl. MFC-Event wordt georganiseerd door Busser&tenHove Communicatie, tevens uitgever van de bladen Meat&Co. en Top&Vers.