Al 130 restaurants doen mee aan Mosselweek

Meer dan 130 restaurants in heel Nederland doen al mee aan de Nationale Mosselweek en serveren tijdens deze promotieweek Zeeuwse mosselen. Van 29 augustus tot en met 6 september 2015 vindt de eerste Nationale Mosselweek plaats. Deze week staat volledig in het teken van Zeeuwse mosselen. Voor de promotie van de Nationale Mosselweek is de website mosselweek.nl gelanceerd. Deze website staat nu online. Op mosselweek.nl is een overzicht te vinden van alle deelnemende restaurants.

Mosselweek.nl

Deelnemende restaurants serveren tijdens de Mosselweek een mosselgerecht of -menu voor een mooie prijs. Via de Googlemapskaart op mosselweek.nl is in één oogopslag te zien welke restaurants meedoen, het menu dat ze serveren en voor welke prijs. Ook is er een zoekfunctie waarmee je kunt zoeken op plaats of regio. Consumenten kunnen via de website mosselweek.nl reserveren, hierbij maken ze kans op een weekendje Zeeland.

Restaurants

Restaurants die mee willen doen aan de Nationale Mosselweek kunnen zich inschrijven via mosselweek.nl/horeca. Meedoen aan de Nationale Mosselweek is gratis, restaurants bepalen zelf wat voor mosselgerecht of -menu ze serveren en voor welke prijs.

De Nationale Mosselweek wordt georganiseerd door Het Nederlands Mosselbureau, zij verzorgen de promotie van de Zeeuwse mossel en willen deze in Nederland nog meer bekendheid geven.

Lees ook:

Mosselbureau organiseert Nati0nale Mosselweek

Lees ook
Tips & tricks voor visbeslag

Tips & tricks voor visbeslag

Er gaat weinig boven een krokant gebakken visje. Maar wat is het beste visbeslag? Gebruik je voor mosselen ander beslag dan voor een kabeljauwloin? En wat is de ideale verhouding bloem - vocht?

De Visbranche in de media – week 7

De Visbranche in de media – week 7

Mosselen kweken op de Noordzee, Export van oesters en mosselen naar de Verenigde Staten en grote kabeljauwen. Wat zagen we de afgelopen week allemaal voorbij komen in andere media?

PO Mosselcultuur blikt terug op mosselseizoen

PO Mosselcultuur blikt terug op mosselseizoen

2021 was een bijzonder mosselseizoen, schrijft Productenorganisatie Mosselcultuur op hun website. Hoewel er een bescheiden oogst werd verwacht, bleek de kwaliteit van de mosselen uitzonderlijk hoog. De organisatie blikt terug op het belangrijkste nieuws van het seizoen.