BBQ Feast on Fire

BBQ Feast on fire

Barbecuen tijdens de feestdagen, dat zouden meer mensen moeten doen, dacht Jord Althuizen. “Life is a party! Ja, ook in uitdagende tijden halen we alles uit het leven wat erin zit, maar pas als ’t sist, rookt en grilt is het natuurlijk echt feest. En met Smokey Goodness BBQ Feast on Fire stook je het feestje echt op!” Aldus het persbericht.

Het boek brengt complete BBQ-meergangenmenu’s als Yankee Feast, Veggie Feast en Fancy Fire, indrukwekkende ‘showpieces’ en simpele hapjes voor kleinere feestjes. Van cakes met gerookte makreel tot  spekplaatkoek di mama en wildzwijnporchetta. “Dus: zomer of winter, kerst of pasen, voor een groot gezelschap of voor twee: als het feest is, dan gaat de BBQ aan.”

Voor Smokey Goodness BBQ Feast on Fire werkte Jord onder andere samen met de meesterslagers Jonathan van Uden (Chateaubriand) en Herman ter Weele (zelf slachtend Slagerij Ter Weele) en met Bart van Olphen (Fishtales). Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness.

Dossiers
Lees ook
Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur is een heerlijk boek voor iedereen die van Nederlandse geschiedenis, eten en tijdschriften houdt. Ik val in alle categorieën, maar de eerste twee zijn het belangrijkst.

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit en inclusie zijn actuele onderwerpen. Denk aan Black lives matters, #metoo en de zwartepietendiscussie. Ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven vinden diversiteit belangrijk. Maar hoe ga je met dit onderwerp aan de slag? Het boek De Inclusiemarathon, het Managementboek van het jaar 2022, kan hierbij helpen.