BBQ Feast on Fire

9 november 2020

Barbecuen tijdens de feestdagen, dat zouden meer mensen moeten doen, dacht Jord Althuizen. “Life is a party! Ja, ook in uitdagende tijden halen we alles uit het leven wat erin zit, maar pas als ’t sist, rookt en grilt is het natuurlijk echt feest. En met Smokey Goodness BBQ Feast on Fire stook je het feestje echt op!” Aldus het persbericht.

Het boek brengt complete BBQ-meergangenmenu’s als Yankee Feast, Veggie Feast en Fancy Fire, indrukwekkende ‘showpieces’ en simpele hapjes voor kleinere feestjes. Van cakes met gerookte makreel tot  spekplaatkoek di mama en wildzwijnporchetta. “Dus: zomer of winter, kerst of pasen, voor een groot gezelschap of voor twee: als het feest is, dan gaat de BBQ aan.”

Voor Smokey Goodness BBQ Feast on Fire werkte Jord onder andere samen met de meesterslagers Jonathan van Uden (Chateaubriand) en Herman ter Weele (zelf slachtend Slagerij Ter Weele) en met Bart van Olphen (Fishtales). Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness.

Altijd op de hoogte blijven?