Booming business

booming business cover

Booming business van Kelly Weekers draait om succesvol ondernemen. Want hoewel Nederland bijna 2 miljoen zelfstandige ondernemers kent, stopt een groot deel van hen binnen 3 jaar met hun onderneming.

Kelly Weekers coacht al jaren ondernemers, van zzp’er tot CEO. Haar praktische 6 stappenplan leert lezers om succesvol te ondernemen. Met de focus op strategie en mindset, plus veel voorbeelden en praktische tips helpt dit boek ondernemers op weg.

Drs. Kelly Weekers studeerde af in klinische en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Utrecht en is vandaag de dag werkzaam als life & business coach. Ze is spreker en expert bij onder meer RTL Boulevard. Binnen haar eigen onderneming kellyweekers.com coacht zij mensen naar een succesvoller en gelukkiger leven.

Booming business van Kelly Weekers is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Booming business | ISBN: 9789021575858 | Prijs: € 20,99

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Samengeraapte maar mooie anekdotes

Samengeraapte maar mooie anekdotes

“Dit boek is alle kanten op gegaan”, schrijft Jacques Meerman in het laatste hoofdstuk van Eetgenot. En daarmee neemt hij mij dan toch voor zich in. Want al lezende vond ik het boek een onsamenhangende verzameling van allerlei onderwerpen en anekdotes over voeding.

Visserij in de Biesbosch door de jaren heen

Visserij in de Biesbosch door de jaren heen

‘Verhalen uit de Biesbosch’ is een serie boeken over cultuurhistorische, landschappelijke en natuurlijke wetenwaardigheden van de Biesbosch. In het vijfde deel van de reeks staat de visserij in het natuurgebied centraal.

Digitaliseren is minder ingewikkeld dan het lijkt en biedt veel kansen

Digitaliseren is minder ingewikkeld dan het lijkt en biedt veel kansen

Ondernemen op onderbuikgevoel en kennis van de markt heeft generaties versspecialisten ver gebracht. Maar anno 2023 is dat niet langer voldoende. Door middel van digitalisering en sturen op data worden consumenten beter bediend, processen efficiënter ingericht en omzetten vergroot.