Chef-kok Sebastiaan Knottnerus opent The Knott

The Knott

Den Haag heeft er een nieuw visrestaurant bij. Chef-kok Sebastiaan Knottnerus nam het Restaurant Christian over en opende daar The Knott. Dit nieuwe restaurant heeft een moderne, Franse keuken, waar seafood de boventoon voert.

The Knott

The Knott heeft één menu wat bestaat uit verse seizoensgebonden lokale producten. Centraal staan zilte smaken, die zijn geïnspireerd op de zee. Het restaurant heeft een menu en wordt per seizoen en per dagvangst aangepast.

Sebastiaan Knottnerus

Sebastiaan Knottnerus is ook wel bekend van Private Dining bedrijf: Chef at. Daarnaast was hij Finalist van Amsterdam Foodpitch 2018 met zijn eigen product: Beurre de Mer (visboter). Deze luxeboter is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Ansjovisboter, Haringkaviaar & Bottargaboter, en Gerookte Makreelboter.

Lees ook
Visbar The Good Companion omarmt lokale vis 'Bijvangst staat standaard op ons menu’

Visbar The Good Companion omarmt lokale vis 'Bijvangst staat standaard op ons menu’

Het begon met fish and chips maar inmiddels is de kaart van visbar The Good Companion in Amsterdam flink uitgebreid. Lokale, duurzame en dagverse vis is het uitgangspunt voor ondernemers Niek van den Hoven en Enno Massaro Naast vis uit de Noordzee staat er standaard bijvangst op het menu. Via evenementen maken gasten kennis met de visbar.

Crowdfunding Pesca levert 760.000 euro op

Crowdfunding Pesca levert 760.000 euro op

Visrestaurant Pesca opende in 2016 de deuren. En met succes, sinds de start bezochten ruim 100.000 mensen het restaurant aan de Amsterdamse Rozengracht. Dit smaakte naar meer, dus werd een crowdfundingsactie gestart voor een tweede restaurant, Pesca 2.0. Het streefbedrag was 500.000 euro, maar bij het sluiten van de actie stond de teller op 760.000...

Visrestaurant Zeeën van Tijd opent de deuren

Visrestaurant Zeeën van Tijd opent de deuren

Half februari opende Visrestaurant Zeeën van Tijd de deuren in Roosendaal. Dagelijks serveert het restaurant verse Noordzeevis. Niet alleen de 'bekende soorten', maar ook zogenaamde bijvangst. "Daarin zit nog zoveel wat mensen helemaal niet meer kennen'', zegt eigenaar en kok Tom Dusseldorp over de Noordzee tegen BN de Stem. Dusseldorp heeft een passie...