Community bijeenkomst Noordzeevis uit Scheveningen.

Community bijeenkomst Noordzeevis

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen organiseert op 30 januari een community bijeenkomst bij de Makro in Wateringen. De Makro is de eerste vishandel die ambassadeur is geworden voor Noordzeevis uit Scheveningen en doet veel met het product.

Tijdens de bijeenkomst wordt gekeken naar de uitstalling van Noordzeevis bij de Makro. Daarnaast zijn er verschillende sprekers uit de sector, zoals docent SVO Vakopleiding Food John Willems en Category Manager FishOok Jan van de Werken. Zij spreken over Noordzeevis en hoe ze deze promoten en verkopen. Tot slot is er een presentatie over de plannen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

De community bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 30 januari van 18:30 tot 21:00 uur op het netwerkplein van de Makro in Wateringen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op de site van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Lees ook
CEO Makro Nederland vertrekt per 31 december 2021

CEO Makro Nederland vertrekt per 31 december 2021

Paul Peereboom heeft afscheid genomen van zijn functie als CEO bij Makro. Fraser Parker neemt zijn werkzaamheden voorlopig waar, totdat er een nieuwe CEO is gevonden.

Producten bereiden met Oosterschelde water

Producten bereiden met Oosterschelde water

Studenten aan de SVO foodservice opleiding in Goes maken kennis met het bereiden van producten met gezuiverd Oosterschelde water.

‘Eigen viswinkel is het doel’

‘Eigen viswinkel is het doel’

Shari van Baren (27) en Ruben Timmer (25) zijn collega’s bij Viswinkel Fizzi in Alphen aan den Rijn. Ze startten vorig schooljaar met de mbo 3-opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food, om hun productkennis te verbreden en verkooptechnieken te verbeteren. “Ik sta nu nog zelfverzekerder in de zaak.”