De hele vis - het kookboek

12 oktober 2020

In ‘De hele vis – het kookboek’ benadert Sydney’s meest innovatieve chef-kok Josh Niland op een heel nieuwe manier alle aspecten van het bereiden van visgerechten. Of het nu gaat om het vinden van de juiste vis, het fileren, rijpen of zouten, alles wordt opnieuw onder de loep genomen en uitgelegd.

Josh Nilands missie is anderen te inspireren vis te zien als een bijzondere voedingsbron en een culinair seizoensproduct. Met dit boek zijn nieuwe culinaire hoogtepunten binnen ieders handbereik. Probeer de meer dan 60 recepten voor het bereiden van talloze vissoorten: van kabeljauw-leverpaté op toast, vis-cassoulet en geroosterd merg van vissenbotten tot aan de echte perfecte fish-and-chips.

Dit boek zal de lezer er snel van overtuigen dat er meer op de wereld is dan alleen visfilet en dat er veel meer soorten vis zijn dan de consument denkt. Mooi om uw klanten mee te inspireren.

 

Altijd op de hoogte blijven?