De Hollandse Nieuwe Stijl tour gaat van start!

Hollandse Nieuwe Stijl Popup Haringtour

Aanstaande woensdag 22 augustus gaat de Hollandse Nieuwe Stijl tour van start. Tot en met 1 september doet de tour vier plaatsen aan in Nederland om de Hollandse Nieuwe te promoten, vooral onder jongeren. Millennials (iedereen geboren tussen 1980 en 2000) zijn continu op zoek naar nieuwe ervaringen en hechten veel waarde aan authenticiteit. Daar hoort ook het experimenteren met oer-Hollandse producten als haring bij. Daarnaast past haring in een gezonde levensstijl die voor deze generatie steeds belangrijker wordt. In een speciaal pop-up restaurant zijn tijdens de promotiecampagne meerdere gerechtjes Hollandse Nieuwe Stijl te proeven.

Met acht inspirerende gerechten laat chef-kok Marco Somer van restaurant De Harmonie 23 uit Rotterdam de vele mogelijkheden van de Hollandse Nieuwe zien. Van een carpaccio tot een bijzonder dessert. Bij ieder gerecht onthult Marco het belangrijkste gedeelte van zijn bereidingswijze.

De tour doet de volgende steden aan:

Amsterdam

(zuidas)

Gustav Mahlerplein Woensdag, 22 augustus

Donderdag, 23 augustus

11:30 - 19:00

11:30 - 19:00

   Zwolle Rode Torenplein

Grote Kerkplein

Vrijdag, 24 augustus

Zaterdag, 25 augustus

11:30 - 19:00

10:00 - 19:00

  Rotterdam Eendrachtsplein Woensdag, 29 augustus

Donderdag, 30 augustus

11:30 - 19:00

11:30 - 19:00

  Eindhoven   18 Septemberplein Vrijdag, 31 augustus

Zaterdag, 1 september

11:30 - 21:00

12:00 - 19.00

Lees ook
VNV trakteert zorgpersoneel door het hele land op Hollandse Nieuwe

VNV trakteert zorgpersoneel door het hele land op Hollandse Nieuwe

In plaats van de traditionele veiling deelde het Nederlands Visbureau Hollandse Nieuwe uit in enkele grote ziekenhuizen. Een mooie geste, vond de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV). Daarom vroegen zij de twaalf provinciewinnaars van de Nationale Haringtest 2019 om namens VNV bij een lokale zorginstelling een grote schaal Hollandse Nieuwe...

Gour (met) vis gezond

Gour (met) vis gezond

Nieuws van het Nederlands Visbureau. Met Gour (met) vis gezond, De zomereditie van Visculinair en De start van het haringseizoen

Normaal

Normaal

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik ben het soms zo zat. Dat iedereen de afgelopen twaalf weken maar deed alsof we zoveel tijd over hebben. Tijd om op te ruimen, om nieuwe dingen te leren en om alle achterstallige klussen aan huis en tuin te doen. Terwijl ik net zo druk als anders was en ik om me heen ook vooral mensen zag die het juist drukker...