Eerste Noordzeevis-award voor Zarautz

Noordzevis-award-kl

Restaurant Zarautz heeft de Noordzeevis uit Scheveningen-award uitgereikt gekregen, de prijs voor de Scheveningse horeca-gelegenheid die het beste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen. Zarautz kreeg van het publiek de meeste stemmen. De prijs werd uitgereikt door burgemeester Pauline Krikke.

Haagse strand- en terrasbeurs

De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Haagse strand- en terrasbeurs waar Haagse horeca, exposanten, beleidsmakers en strandpaviljoeneigenaren uit Hollandse kustplaatsen elkaar ontmoeten. Ter afsluiting van de beurs werden er dit jaar voor het eerst drie awards uitgereikt, waaronder de Noordzeevis uit Scheveningen-award. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet

De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen-award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Naast deze award werd er nog een award uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer.

Lees ook
Noordzeevisfestival VISSCH zet in op jeugd

Noordzeevisfestival VISSCH zet in op jeugd

Het jaarlijks terugkerend Noordzeevis festival VISSCH vond begin oktober voor de zesde keer traditiegetrouw plaats in het hart van de Scheveningse visserij, de visafslag. De schouwruimte van de afslag was omgetoverd tot festivalterrein met hippe foodtrucks, warme haard­vuurtjes, harbour jazz, vistafels en ‘vissige’ aankleding. Naast veel te eten was...

Aan de slag met Noordzeevis bij voetbalclub SVV Scheveningen

Aan de slag met Noordzeevis bij voetbalclub SVV Scheveningen

Op maandag 4 november kwamen zo'n honderd kinderen niet naar het sportcomplex van SVV Scheveningen om te voetballen. Ze leerden bij de lokale voetbalclub spelenderwijs over Noordzeevis uit Scheveningen.

Viswinkel VFP krijgt oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Viswinkel VFP krijgt oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Viswinkel VFP aan de Theresiastraat heeft een oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen ontvangen. De viswinkel kreeg deze vanwege het ambassadeurschap bij de stichting en het met passie aanbieden en geliefd maken van vis uit de Noordzee.