Eerste Noordzeevis-award voor Zarautz

Noordzevis-award-kl

Restaurant Zarautz heeft de Noordzeevis uit Scheveningen-award uitgereikt gekregen, de prijs voor de Scheveningse horeca-gelegenheid die het beste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen. Zarautz kreeg van het publiek de meeste stemmen. De prijs werd uitgereikt door burgemeester Pauline Krikke.

Haagse strand- en terrasbeurs

De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Haagse strand- en terrasbeurs waar Haagse horeca, exposanten, beleidsmakers en strandpaviljoeneigenaren uit Hollandse kustplaatsen elkaar ontmoeten. Ter afsluiting van de beurs werden er dit jaar voor het eerst drie awards uitgereikt, waaronder de Noordzeevis uit Scheveningen-award. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet

De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen-award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Naast deze award werd er nog een award uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer.

Lees ook
De Scheveningse Visafslag in de jaren ’50 en ‘60

De Scheveningse Visafslag in de jaren ’50 en ‘60

Het Haags Gemeentearchief brengt met het filmproject ‘Ik was erbij: verhalen uit de stad’ het verleden tot leven. Op het YouTube kanaal van Omroep West staat sinds kort een aflevering over de Scheveningse Visafslag in de jaren ’50 en ’60.

Noordzeevis uit Scheveningen op agenda gemeenteraadsverkiezingen Den Haag

Noordzeevis uit Scheveningen op agenda gemeenteraadsverkiezingen Den Haag

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. De inwoners van Den Haag gaan 16 maart naar de stembus. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen wil graag dat Noordzeevis uit Scheveningen op de politieke agenda komt te staan.

Webinar Noordzeevis uit Scheveningen

Webinar Noordzeevis uit Scheveningen

2021 was een goed jaar voor stichting Noordzeevis in Scheveningen. Zo mocht de stichting 14 nieuwe ambassadeurs verwelkomen, en zijn er in totaal nu 74. Verder is er begonnen met narrowcasting en zijn er kansen om jongeren meer Noordzeevis te laten eten.