Emondt KMI organiseert seminar ‘Het nieuwe verswinkelen’

Emondt KMI_seminar

Foto: Emondt KMI

Emondt KMI organiseert op dinsdag 7 juli een bijeenkomst met het thema 'Het nieuwe verswinkelen'. Het seminar is bedoeld voor versondernemers, die inspiratie en informatie zoeken èn informatie willen uitwisselen.

In de Lightboxx in Nijkerk praten twaalf ondernemers uit alle vers branches (brood, vlees, vis, groente en foodspecialiteiten) onder leiding van Hanno Spanninga van FoodResult met elkaar over een aantal ‘out of the boxx’ stellingen. Het doel van het seminar is het delen van kennis en samen te streven naar behoud van de huidige omzetgroei in verswinkels. Ook het delen van ideeën over het verhogen van rendement, de gemiddelde besteding en inspelen op de huidige trends behoren tot de doelstelling van de bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst komen voorbeelden en kennis voorbij. Vanuit de dagelijkse praktijk van de ondernemers èn vanuit Emondt KMI als leverancier en productiebedrijf van op maat gemaakte gekoelde winkelinrichting. Met een visie op het verswinkelen van morgen wil Emondt KMI ondernemers helpen hun toekomstige strategie te bepalen en laten zien dat ze niet alleen een leverancier zijn, maar ook een kennispartner.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar y.roerink@emondt.nl en we sturen u na afloop de feedback van de meeting.

Dossiers
Lees ook
Vistaria de Fontein Westkapelle

Vistaria de Fontein Westkapelle

Emondt KMI Fresh Food Interiors presenteert het project Vistaria de Fontein Westkapelle.

Emondt Cool Desk Support

Emondt Cool Desk Support

Het Coronavirus heeft een grote impact op de gehele maatschappij en vraagt ook zakelijk een grote mate van flexibiliteit van ons allen om de processen doorgang te laten vinden. Het uitvoeren van service en onderhoud is daar ook een grote belangrijke schakel in. De servicemonteurs van de koeltechnische bedrijven zijn nu toegevoegd aan lijst van cruciale...

Foodvakdag: nieuw vakevenement van Vismagazine voor retailers in food

Foodvakdag: nieuw vakevenement van Vismagazine voor retailers in food

Hoe blijf je met je winkel winstgevend? Hoe haal je het beste uit je personeel? Over 4 jaar ga ik met pensioen, hoe regel ik mijn bedrijfsovername? Hoe kan ik slim inkopen? Wat is het beste kassasysteem? Vragen waar foodretailers allemaal mee te maken krijgen. Daarom organiseert Vismagazine op maandag 8 juni de Foodvakdag. Dit nieuwe overkoepelde vakevenement...