Empack Brussel wijkt uit naar Mechelen

empack

Beursorganisator Easyfairs heeft na overleg met de autoriteiten in Brussel en de exposanten de verpakkingsbeurzen Empack en Packaging Innovations verplaatst naar Mechelen.

Beide evenementen stonden gepland voor woensdag 25 en donderdag 26 november 2015 in Brussel. Ze worden nu gehouden op dinsdag 1 en woensdag 2 december in de Nekkerhal in Mechelen, iets ten noorden van de Belgische hoofdstad.

"Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, ons inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen. De veiligheid van de bezoekers en exposanten is voor Easyfairs van hoogste prioriteit. Zelfs al zou het hoogste dreigingsniveau worden opgeheven verwacht de organisatie dat door de verplaatsing naar Mechelen zowel bezoekers als exposanten zich veiliger zullen voelen", stelt Easyfairs.

De Nekkerhal in Mechelen ligt buiten het Brussels Gewest en valt niet onder het gebied waar het verhoogde dreigingsniveau van kracht is.

Food ingredients Europe

De beurs Food ingredients Europe, van 1 tot en met 3 december 2015 in Paris Nord Villepinte gaat door. De organisatie heeft in verband met de aanslagen wel extra veiligheidsmaatregelen aangekondigd, tijdens de beurs, maar ook tijdens het opbouwen daarvan.

Lees ook:

Macropak en Empack gaan samen (15 april 2015)