Epos lanceert Thaise currysauzen

Epos Kip Groene Curry

Het najaar start voor Epos met drie nieuwe Thaise Currysauzen. De authentieke Thaise maaltijdsauzen variëren van mild tot pittig en zijn te herkennen aan hun groene, gele en rode kleur. Zo helpt de producent van smaakmakers slagers aan meer mogelijkheden voor het maaltijdassortiment.

Epos lanceerde de curry’s 2 oktober op de Noordelijke Slagers Manifestatie en de Visbeurs. Inmiddels heeft een selectie van klanten al kennis gemaakt met de curry’s. De Thaise currysauzen zijn in te zetten voor de meest uiteenlopende versspecialisten, omdat ze te combineren zijn met alle soorten vlees, vis en gevogelte. Daarnaast zijn de curry’s te gebruiken voor vegetarische gerechten. Om die diversiteit te laten zien, publiceert Epos de komende weken regelmatig recepten met de maaltijdsauzen. Zoals het recept voor Kip Groene Curry

Geïnteresseerden kunnen meer informatie aanvragen bij de rayonmanagers van Epos. Via www.epos-specerijen.nl, social media en de nieuwsbrief zal het bedrijf ook regelmatig informatie en recepten delen.

  •