Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos Vers! Festival

Epos bestaat in 2022 70 jaar. De smaakmaker viert dit op 18 september met klanten en partners tijdens het Epos Vers! Festival. “Een inspiratie event voor versspecialisten waar proeven, ontmoeten en genieten centraal staan.”

De eerste editie van het Epos Vers! Festival vindt plaats op zondag 18 september tussen 14:00 en 19:00 bij Hart van Holland in Nijkerk. De middag biedt volop inspiratie met verschillende foodtrucks, live barbecue sessies op het showplein, fingerfood, verfrissende drankjes en diverse optredens.

Smaken van Epos

Het foodassortiment bestaat uit verschillende thema’s en wordt uiteraard op smaak gebracht met smaakmakers van Epos. Zowel de klassiekers, als het nieuwste najaar- en feestdagen assortiment en de laatste grilltrends van het moment.

Epos Vers! Festival

Volgens John Buist, Business Unit Manager Epos, wordt het een van de leukste evenementen van het jaar, waar de aanwezigen in informele sfeer zich kunnen laten inspireren en samen met collega’s en vakgenoten nieuwe smaakcombinaties ontdekken. “Aan alle ingrediënten voor een geslaagd festival is gedacht. Laat je verrassen en inspireren door vernieuwende smaakcombinaties op de grill, doe inspiratie op voor heerlijke bijgerechten, probeer wat vegetarische variaties uit en geniet ondertussen van een gezellige dag met je collega’s en bekenden uit de branche. Ik heb er zin in!”

Meer informatie over het Epos Vers! Festival is te vinden op de website van Epos.

Bron: Epos

Dossiers
Lees ook
Een feestelijk jaar!

Een feestelijk jaar!

De Vereniging Nederlandse Visspecialisten bestaat dit jaar 40 jaar. Een heuglijk feit, waar we dan ook best trots op zijn. En om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben wij dit jaar meerdere feestelijkheden op de agenda staan.

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

Vis is de media - Week 37

Vis is de media - Week 37

Steun voor Belgische vissers, nieuw boek Sergio Herman en het NK Palingroken. Wat lazen we de afgelopen week over de vissector? Een greep uit de media.