Even sparren met een doorgewinterde adviseur

Johan de Meij en boek zelfsturende ondernemer

Het zijn bijzonder uitdagende tijden voor iedereen met een winkel of ander klein bedrijf. Supermarkten ervaren topdrukte, andere winkels zijn gesloten. Iedereen maakt zich zorgen over de gezondheid van klanten en personeel.

Hoe houd je je zaak overeind? Kun je iets slims via internet bedenken? Ben je al begonnen met online bestellen en thuis bezorgen? Of is samenwerken met anderen een optie? Retailadviseur Johan de Meij denkt graag met je mee. In een speedcoachgesprek kijkt hij samen met jou naar de belangrijkste vragen waar je nu voor staat, en geeft hij advies.

Speedcoachgesprek

Combineer een gesprek voordelig met Johans boek ‘De zelfsturende ondernemer’. Hierin beschrijft Johan de ondernemerslessen die hij leerde tijdens een avontuurlijke zeiltocht én zijn jarenlange werkzaamheden in de supermarktbranche. Zijn adviezen helpen je om in elke omstandigheid meer grip op je zaak te krijgen.

Speciaal voor de lezers van de tijdschriften* van Alea Publishers en Virtùmedia geldt de volgende aanbieding:

  • Eén speedcoachgesprek (ca. 15 minuten) voor slechts € 35,- incl. btw.
    (Normaal € 100,-) Bestel hier!
  • Eén speedcoachgesprek (ca. 15 minuten) plus het boek De zelfsturende ondernemer € 50,-
    (Normaal € 110,-) Bestel hier!
  • Of bestel alleen het boek (€ 24,95) Bestel hier! 

NB. Om het gesprek zo efficiënt mogelijk te maken, vragen we mensen die een gesprek bestellen vooraf een korte vragenlijst in te vullen.

Johan de Meij

Johan de Meij (1962) adviseert ondernemers in de retail die opnieuw hun koers willen bepalen. Hij is zelf een doorgewinterde retailer en al jaren ondernemer.

In 2018 ondernam Johan een solo zeilreis naar de Azoren. Hij kwam zichzelf onderweg keihard tegen en werd geconfronteerd met tegenslagen en barre omstandigheden. Zijn tocht kende een abrupt einde waarbij hij bijna alles verloor. Toch kwam hij rijker weer thuis. De reis heeft hem inzichten gegeven die je één op één kunt doortrekken naar jouw bedrijf en situatie.

Johan is adviseur bij Vuurvoorondernemers.

*Deze actie geldt voor lezers van Bakkers in Bedrijf, Vakblad IJs, Vlees+, Vis Magazine, Pompshop, More than Drinks!, EVMI, PF, Stadswerk en Tekstblad.

Meer informatie over het speedadvies, kijk hier.

Lees ook
Nieuwe landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus

Nieuwe landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus

Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt toe. Om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen komen er nieuwe landelijke maatregelen. Deze werden maandagavond afgekondigd door minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge in een persconferentie. De nieuwe regels gaan vandaag, 29 september, om 18.00 uur in.

VNO-NCW en MKB-Nederland roepen leden op om tweede lockdown te voorkomen

VNO-NCW en MKB-Nederland roepen leden op om tweede lockdown te voorkomen

Het gaat niet goed met de coronacijfers. Het aantal besmettingen neemt sterk toe en ook het aantal ziekenhuisopnames stijgt. Daarom roepen VNO-NCW en MKB-Nederland hun leden op om er alles aan te doen om een tweede lockdown te voorkomen.

Hoofd boven water

Hoofd boven water

Daar was ‘ie weer aan het begin van deze anders-dan-anders zomervakantie: de mossel. De natuur trekt zich niks aan van alle onrust in de wereld rondom corona. Het is deze tijd van het jaar en dus is de mossel klaar voor consumptie. Ik weet niet hoe dat bij u gaat, maar dit soort dingen bieden mij houvast in deze onzekere tijden.