Fieret vishandel Oostburg roept tonijnsalade terug

Fieret vishandel Oostburg B.V.

Fieret vishandel Oostburg B.V. heeft via de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit een veiligheidswaarschuwing uit laten gaan voor de tonijnsalade. Tijdens een kwaliteitscontrole bleek dat dit product een ingrediënt met de allergenen tarwe/gluten bevat, terwijl dit niet op de verpakking is vermeld.

Consumptie van de tonijnsalade kan gevaarlijk zijn voor mensen die allergisch zijn voor tarwe. Daarom verzoekt Fieret vishandel Oostburg deze mensen dringend om het product niet te eten en terug te brengen naar de winkel. De tonijnsalade is alleen verkocht bij Fieret Oostburg, Plus Breksens, Jumbo Breskens en Plus Aardenburg.

  • Het gaat om het volgende product:
  • Tonijn salade 175 gram (blanco verpakking)
  • Houdbaarheid 02-11-2018
  • Code 02-11-2018
 
Lees ook
Consumentenbond: tonijnsalade gezonder geworden

Consumentenbond: tonijnsalade gezonder geworden

  In de afgelopen jaren is de tonijnsalade uit de supermarkten gezonder en duurzamer geworden. Dit concludeert de Consumentenbond op basis van eigen onderzoek. Er zijn echter nog wel verbeterpunten. De Consumentenbond onderzocht achttien tonijnsalades en beoordeelde deze op smaak, voedingswaarde en duurzaamheid. In vergelijking met metingen uit...

‘Veel recalls door allergenen’

‘Veel recalls door allergenen’

Wetenschap, techniek, vaardigheden, grondstoffen, goede smaak en liefde voor het vak: ziehier een aantal ingrediënten voor een goed gerecht. Mét de goede nasmaak van gezond en duurzaam. Visverkopers bereiden vaker maaltijden en daar komt meer bij kijken dan een recept. Vandaag deel 1 van deze rondvraag met Bregje Kroeze-Krebbers van Allergenen Consultancy.

Maaltijden in trek

Maaltijden in trek

Wetenschap, techniek, vaardigheden, grondstoffen, goede smaak en liefde voor het vak: ziehier een aantal ingrediënten voor een goed gerecht. Mét de goede nasmaak van gezond en duurzaam. Visverkopers bereiden vaker maaltijden en daar komt meer bij kijken dan een recept.