Flynth hoofdsponsor van het Holland Fisheries Event

Flynth_sponsorcontract

Foto: Flynth

Op Urk vindt op 2 en 3 oktober de elfde editie van het Holland Fisheries Event plaats. Flynth adviseurs en accountants is opnieuw de hoofdsponsor van deze visserij- en maritieme vakbeurs. Namens de Stichting Visserijdagen Urk, initiator van Holland Fisheries Event, waren voorzitter Klaas Jelle Koffeman en penningmeester René Offenberg aanwezig bij de ondertekening van de sponsor- en samenwerkingscontracten.

"Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de visserij. Wat ons beweegt is het steeds weer bruisende en innovatieve karakter van de sector. Dat willen wij door wederom hoofdsponsor te zijn van Holland Fisheries Event op deze manier ondersteunen",  zegt Auke Hoefnagel van Flynth.

De locatie van de beurs wijzigt ook niet. De visserijsector komt opnieuw samen bij De Koningshof Party & Events. Vanwege de groeiende vraag is er op de beursvloer plaatsgemaakt voor extra paviljoens. Dit betekent dat er ruimte is voor meer dan 115 exposanten.

Projectmanager Paula van der Woude over de laatste stand van zaken: “Het Flynth-paviljoen is volledig verhuurd en op het gewilde D-paviljoen zijn nog maar enkele plekken vrij. Bedrijven die voor 31 december 2019 een stand reserveren ontvangen 10 procent korting op de standprijs. Kijk op www.holland-fisheries.nl of mail naar info@holland-fisheries.nl.”

Het Holland Fisheries Event staat in het teken van investeren in innoveren op het gebied van techniek en kennis. De vakbeurs is gericht op de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter. Het thema voor deze beurs in 2020 is 'Innovators for Change'.

 

Dossiers
Lees ook
Gemiste kans

Gemiste kans

Uitstoot van kwalijke stoffen is voor een fors deel afkomstig van de wereldwijde zeevaart. De maritieme sector is zich daarvan bewust en probeert er wat aan te doen. Daarvoor is een ambitieus plan gemaakt onder leiding van het samenwerkingsverband Dutch Ocean Technology Centre (DOTC).

Dubbel

Dubbel

Op sommige dagen voelt het zo dubbel. Gewoon je werk doen terwijl de wereld onder een pandemie gebukt gaat. Geen kus voor mijn moeder, wel bijeenkomsten met meer dan vijftig mensen, van wie ik een groot deel niet ken.

Overijsselse vissers lanceren streekmerk Wiedenvis

Overijsselse vissers lanceren streekmerk Wiedenvis

De beroepsbinnenvisserij en kleine kustvisserij doen veel meer dan de handel voorzien van wildgevangen paling, snoekbaars, kreeft en zeebaars. Volgens Albert Jan Maat, voorzitter van beroepsorganisatie NetViswerk, is er werk aan de winkel om de binnen- en kustvisserij te behouden.