Flynth hoofdsponsor van het Holland Fisheries Event

Flynth_sponsorcontract

Foto: Flynth

Op Urk vindt op 2 en 3 oktober de elfde editie van het Holland Fisheries Event plaats. Flynth adviseurs en accountants is opnieuw de hoofdsponsor van deze visserij- en maritieme vakbeurs. Namens de Stichting Visserijdagen Urk, initiator van Holland Fisheries Event, waren voorzitter Klaas Jelle Koffeman en penningmeester René Offenberg aanwezig bij de ondertekening van de sponsor- en samenwerkingscontracten.

"Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de visserij. Wat ons beweegt is het steeds weer bruisende en innovatieve karakter van de sector. Dat willen wij door wederom hoofdsponsor te zijn van Holland Fisheries Event op deze manier ondersteunen",  zegt Auke Hoefnagel van Flynth.

De locatie van de beurs wijzigt ook niet. De visserijsector komt opnieuw samen bij De Koningshof Party & Events. Vanwege de groeiende vraag is er op de beursvloer plaatsgemaakt voor extra paviljoens. Dit betekent dat er ruimte is voor meer dan 115 exposanten.

Projectmanager Paula van der Woude over de laatste stand van zaken: “Het Flynth-paviljoen is volledig verhuurd en op het gewilde D-paviljoen zijn nog maar enkele plekken vrij. Bedrijven die voor 31 december 2019 een stand reserveren ontvangen 10 procent korting op de standprijs. Kijk op www.holland-fisheries.nl of mail naar info@holland-fisheries.nl.”

Het Holland Fisheries Event staat in het teken van investeren in innoveren op het gebied van techniek en kennis. De vakbeurs is gericht op de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter. Het thema voor deze beurs in 2020 is 'Innovators for Change'.

 

Dossiers
Lees ook
Inschrijving More than Drinks Inspiration is geopend!

Inschrijving More than Drinks Inspiration is geopend!

De inschrijving voor More than Drinks Inspiration! 2020 is nu geopend! Deze nieuwe vakbeurs richt zich op alle professionals in de drankenbranche. Bezoekers kunnen zich nu hier inschrijven. Abonnees van More than Drinks!, Vlees+, Vismagazine, FoodPersonality of Foodlog.nl schrijven zich gratis in.

Met de kop in de wind

Met de kop in de wind

Het is één van de oudste beroepsgroepen ter wereld: de visserij. Ook Nederland kent een eeuwenoude traditie van het vissersambacht. Nog steeds zijn er traditionele vissersfamilies die al meer dan 300 jaar bestaan. Volgens Gees R. van Hemert, auteur van het boek ‘Met de kop in de wind’, is dit te danken aan de manier waarop...

Vissers blij met visquota maar kwaad op ngo's

Vissers blij met visquota maar kwaad op ngo's

Eind 2020 werden de visquota voor 2020 vastgesteld. Zowel tong als schol ontwikkelen zich goed. Dit betekent dat de Nederlandse vissers in 2020 meer tong en iets minder schol mogen vangen. De vissers zijn blij met de boodschap laat EMK weten, maar ze zijn het geroep van ngo’s over overbevissing meer dan beu.