Food Technology aftermovie: kijk terug op de eerste editie

3 maanden geleden vond de allereerste editie van Food Technology plaats. Organisatoren EVMI en Mikrocentrum kijken terug op een geslaagde beurs in de Brabanthallen. Samen met exposanten Bart Visser van Ecolab, Rob Habraken van Sanders Machinebouw B.V. en Harro de Jong van Hemmink B.V. blikken we in onze aftermovie terug op deze succesvolle editie. Liever terug lezen hoe het was? Bekijk hier ons persbericht.

Ontmoeten we u ook tijdens de volgende editie van Food Technology op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch? Meld u direct gratis aan: food-technology.nl

Lees ook
Food Technology voor de visbranche

Food Technology voor de visbranche

Volgende week is het zover. Dan start op 13 en 14 april de eerste editie van Food Technology. Op dit kennis- en netwerkevent komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Welke programma-onderdelen zijn interessant voor de visbranche? Keynote speakers Op de eerste dag geeft keynote speaker professor...

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Op 1 en 2 december organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers) samen Food Technology 2021 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

De definitieve datum voor Food Technology 2021 is bekend. Dit nieuwe kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 1 en 2 december 2021 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dat maken organisatoren Mikrocentrum en Vakblad EVMI vandaag bekend.