Frans Kegge ceo bij nieuw bedrijf AMfish

AMfish

VisSpecialist Almelo BV te Katwijk (ZH) en Van Meines Vis BV te Amsterdam zijn gefuseerd en gaan verder onder de naam AMfish BV. De operationele aansturing van AMfish komt in handen te liggen van Frans Kegge (oprichter en voorheen eigenaar van o.a. Polaris) en Marco Beekhuizen (zoon van Piet Beekhuizen). De beide eigenaren Piet Beekhuizen en Mick van Meines blijven als aandeelhouder betrokken bij het bedrijf.

Door de fusie ontstaat een nieuw bedrijf dat klaar is voor de toekomst en verdere groei. Om nog beter in te kunnen spelen op de snel veranderende markt zal AMfish zich naast het “standaard” visassortiment focussen op het verder ontwikkelen van nieuwe concepten van gebakken en gegaarde vis. Consumenten worden steeds bewuster als het op voeding aankomt en hierdoor ziet AMfish verschillende trends en mogelijkheden om de afnemers en uiteindelijk de consument nog beter te bedienen.

Samen 100 jaar ervaring

Beide bedrijven kennen een lange historie wat wijst op succesvol ondernemerschap. VisSpecialist Almelo BV uit Katwijk is sinds 1976 leverancier van visproducten voor o.a. foodservice en maaltijdproducenten. Wat in Den Haag begon als een viswinkel is uitgegroeid tot een bedrijf, dat een gevarieerd assortiment visproducten levert in heel Nederland.

Van Meines Vis BV, gevestigd te Amsterdam, is ook al jaren een begrip in de Nederlandse vishandel. Zo’n 50 jaar geleden begon Philip van Meines sr. met het bakken van vis voor viswinkels in Amsterdam en omstreken, maar inmiddels ook een vertrouwd gezicht binnen de foodservice, retail en maaltijdverzorgers.

Dossiers