Gastvrij Rotterdam lanceert pop-up visrestaurant

Bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kunnen op 19, 20 en 21 september genieten van gastronomische visgerechten bij het Schmidt Zeevis Restaurant bereid door top- en sterrenchefs. Gedurende drie dagen kunnen gasten een plaats reserveren en worden zij culinair verwend door Mario Ridder, Erik van Loo, René Tichelaar, Rolph Hensens, Remco Kuijpers en Fred Mustert. De topchefs koken met de beste kwaliteitsingrediënten waaronder vis van Schmidt Zeevis.

Mobiel foodconcept

Het pop-up visrestaurant bevindt zich in Hal 4 tussen 340 topleveranciers die culinaire hoogstandjes, innovaties producten en oplossingen voor food en non-food bieden in de horeca. Schmidt Zeevis Restaurant is een mobiel foodconcept ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker die zijn inspiratie haalde uit Rotterdamse zeecontainers en hier als adviseur ook nauw bij betrokken is.

Fresh Fish Corner

Naast het pop-up restaurant is de Fresh Fish Corner waar kleine signature gerechten te bestellen zijn van Schmidt Zeevis, zoals de tonijnburger, vissoep, gamba tempura en de High C Etagère. Voor dit eetconcept hoeft men vooraf niet te reserveren.

Lees ook
QBTEC helpt Baarssen met nieuwste techniek

QBTEC helpt Baarssen met nieuwste techniek

Vader en zoon Jelle en Sijmen Baarssen willen meer én luxere plates verkopen en de bakplaat beter presenteren. ”We hebben meer capaciteit nodig én gaan meer exclusieve gerechten maken.” Samen met QBTEC werd het plan uitgevoerd.

Een visrestaurant starten in de coronacrisis

Een visrestaurant starten in de coronacrisis

Midden in de coronacrisis een restaurant openen. Dat deden Gert-Jan Huuksloot, voormalig manager batterij recycle-bedrijf en Patrick Starrenburg van Hoeckse Vis en Zeebanket. Ondanks de lockdown is de onderneming succesvol Gert-Jan Huuksloot werkte bijna twintig jaar als manager bij een batterij recycle-bedrijf. Vlak voor corona besloot hij het roer...

Oorkonde Noordzeevis uit Scheveningen voor Simonis aan de Haven

Oorkonde Noordzeevis uit Scheveningen voor Simonis aan de Haven

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft er weer een nieuwe ambassadeur bij. Donderdag 17 februari nam Giovanni Simonis de bijbehorende oorkonde in ontvangst. Het restaurant kreeg de oorkonde vanwege het met passie aanbieden en geliefd maken van producten uit eigen zee.