Gastvrij Rotterdam lanceert pop-up visrestaurant

Bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kunnen op 19, 20 en 21 september genieten van gastronomische visgerechten bij het Schmidt Zeevis Restaurant bereid door top- en sterrenchefs. Gedurende drie dagen kunnen gasten een plaats reserveren en worden zij culinair verwend door Mario Ridder, Erik van Loo, René Tichelaar, Rolph Hensens, Remco Kuijpers en Fred Mustert. De topchefs koken met de beste kwaliteitsingrediënten waaronder vis van Schmidt Zeevis.

Mobiel foodconcept

Het pop-up visrestaurant bevindt zich in Hal 4 tussen 340 topleveranciers die culinaire hoogstandjes, innovaties producten en oplossingen voor food en non-food bieden in de horeca. Schmidt Zeevis Restaurant is een mobiel foodconcept ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker die zijn inspiratie haalde uit Rotterdamse zeecontainers en hier als adviseur ook nauw bij betrokken is.

Fresh Fish Corner

Naast het pop-up restaurant is de Fresh Fish Corner waar kleine signature gerechten te bestellen zijn van Schmidt Zeevis, zoals de tonijnburger, vissoep, gamba tempura en de High C Etagère. Voor dit eetconcept hoeft men vooraf niet te reserveren.

Lees ook
Merijn Bus neemt Zee op Tafel over

Merijn Bus neemt Zee op Tafel over

Merijn Bus neemt vanaf 1 april de Haagse viswinkel en restaurant Zee op Tafel over. Geen nieuw gezicht voor de klanten, want hij werkt al negen jaar als kok en bedrijfsleider voor de onderneming. Een zaak overnemen in coronatijd, is dat wel verstandig? "Absoluut, want ook in deze moeilijke tijd draaien we erg goed. Maar het kan allemaal vast nog beter,...

Studenten ROC Mondriaan aan de slag met Noordzeevis voor Haagse horeca

Studenten ROC Mondriaan aan de slag met Noordzeevis voor Haagse horeca

Studenten van het ROC Mondriaan ontwikkelen de komende maanden samen met Haagse horecaondernemers nieuwe innovatieve visproducten. Maandag 15 maart vond de aftrap plaats met de eerste horecasessie van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Dit gebeurde samen met top-chef Bob Staal van het Scheveningse restaurant Waterproef en horecaondernemer Tobias...

Twee nieuwe partners voor horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

Twee nieuwe partners voor horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft twee nieuwe Founding Partners. Oud Reuchlin & Boelen is voor de 8e editie in september 2021 de wijnpartner voor de beurs. Daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden.