Gastvrij Rotterdam lanceert pop-up visrestaurant

Bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kunnen op 19, 20 en 21 september genieten van gastronomische visgerechten bij het Schmidt Zeevis Restaurant bereid door top- en sterrenchefs. Gedurende drie dagen kunnen gasten een plaats reserveren en worden zij culinair verwend door Mario Ridder, Erik van Loo, René Tichelaar, Rolph Hensens, Remco Kuijpers en Fred Mustert. De topchefs koken met de beste kwaliteitsingrediënten waaronder vis van Schmidt Zeevis.

Mobiel foodconcept

Het pop-up visrestaurant bevindt zich in Hal 4 tussen 340 topleveranciers die culinaire hoogstandjes, innovaties producten en oplossingen voor food en non-food bieden in de horeca. Schmidt Zeevis Restaurant is een mobiel foodconcept ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker die zijn inspiratie haalde uit Rotterdamse zeecontainers en hier als adviseur ook nauw bij betrokken is.

Fresh Fish Corner

Naast het pop-up restaurant is de Fresh Fish Corner waar kleine signature gerechten te bestellen zijn van Schmidt Zeevis, zoals de tonijnburger, vissoep, gamba tempura en de High C Etagère. Voor dit eetconcept hoeft men vooraf niet te reserveren.

Lees ook
De Zilte Zeemeermin blinkt uit met oesters

De Zilte Zeemeermin blinkt uit met oesters

Bijna drie jaar zijn ze nu gevestigd in de Arnhemse binnenstad: Wiebe en Luuk de Haan met hun winkel De Zilte Zeemeermin. Landelijk staan ze bekend als de ‘Visbroertjes’ en om hun dagelijkse humor op de sociale media plus hun grenzeloze optimisme. Zelfs als hun pop-up restaurant al na een dag weer moet sluiten…

Inspireer  je klanten!

Inspireer je klanten!

“Dit jaar is het belangrijker dan ooit dat we de visspecialisten ondersteunen met feestelijke specialiteiten.” Dat zegt Pascalle Veerman, rayon-manager vis voor Epos. Ze heeft prachtige recepten uitgewerkt, met foto’s. Ook vertelt ze over de unieke Jebo feestsalades en heeft ze tips voor klantenbinding - zeker nu consumenten minder impulsaankopen kunnen...

Visrestaurant Overdinkel omzeilt horecasluiting met terras in Duitsland

Visrestaurant Overdinkel omzeilt horecasluiting met terras in Duitsland

Rick de Vries runt een restaurant in het Twentse Overdinkel. Hij vond een manier om de huidige horecasluiting te omzeilen. Hij opende een terras aan de Duitse zijde van zijn onderneming. Want in Duitsland is de horeca nog steeds open.