Good Fish stelt Q&A op na webinar over Seaspiracy

4 mei 2021 Redactie Vismagazine

Op donderdag 22 april organiseerde Good Fish het webinar Seaspiracy: Feiten & Fabels. De organisatie kijkt terug op een succesvol webinar. Tijdens het webinar was er onvoldoende tijd om alle vragen te beantwoorden. Daarom heeft Good Fish een Q&A opgesteld.

Het webinar liet korte clips zien waar experts op reagerden. Aan bod kwamen vragen als zijn de zeeën in 2048 leeggevist, hoe betrouwbaar is het MSC keurmerk en kan ik nog wel vis eten? Aan het woord kwamen experts zoals Geert Wiegertjes (Hoogleraar Wageningen Universiteit),  Hendrik Kramer (Nederlandse visser MDV2), Hidde van Kersen (Directeur MSC Benelux), en Margreet van Vilsteren (Directeur Good Fish / VISwijzer)

Q&A Good Fish

Tijdens het webinar konden kijkers live vragen stellen. Er kwamen 170 vragen binnen. Omdat er onvoldoende tijd was om al deze vragen te beantwoorden tijdens het webinar, heeft Good Fish een Q&A opgesteld. Hierin staan de gestelde vragen met antwoorden, gesorteerd per onderwerp. De antwoorden zijn door Good Fish gegeven, met input van de experts. Wanneer de antwoorden bij een onderwerp door een expert zijn gegeven, staat dit bij het onderwerp vermeld.

Heb je het webinar gemist of wil je het nog een keer terug kijken? Dat kan via deze link of hieronder. 

Altijd op de hoogte blijven?