Good Fish steunt mosselsector met event Pannetje-daten

29 oktober 2021 Redactie Vismagazine

Good Fish organiseert op donderdagavond 11 november ‘Pannetje-daten’ Met dit event voor singles wil de milieuorganisatie de Nederlandse mosselsector een hart onder de riem steken omdat de sector dreigt te vergrijzen en de aansluiting mist met de doelgroep 25 tot 35 jaar.

“Als uitgever van de VISwijzer geven wij heel vaak aan wat NIET duurzaam is”, zegt Good Fish, “maar hoe fijn is het om ook te vertellen wat WEL kan als je vis, schaal- en schelpdieren wil blijven eten. De mossel is zo’n product, waarvan je kunt zeggen: dat is écht een goede keus.”

Mosselen

Mosselen zijn vooral populair bij vijftigplussers. Er zijn verschillende initiatieven om ook jongeren aan de mossel te krijgen. Met het event Pannetje-daten draagt Good Fish hieraan bij. Op 11 november kunnen singles tussen de 25 en 35 jaar op drie locaties met elkaar mosselen eten. “Op deze avond ontmoet je op een té grappige manier nieuwe mensen én je steunt ook nog eens een mooi doel door lekker samen een pannetje mosselen te delen!”, aldus Good Fish.

Pannetje-daten start op 11 november tussen 18.30 - 19.00 uur. De locaties zijn Café-Restaurant Stork in Amsterdam, Euromast Rotterdam en Venster in Utrecht. De kosten zijn 25 euro (inclusief drankjes en diner). Aanmelden kan bij Good Fish.

 

Altijd op de hoogte blijven?