De groei van De Marlijn in Renesse

Zeeuwse persreis kreeft 2019 (7) De Marlijn-kl

Renesse timmert flink aan de weg als badplaats voor iedereen. Zo’n dertig jaar terug waren het vooral jongeren die de campings bevolkten in de zomers, nu profileert het dorp zich als vakantieoord voor gezinnen. Het centrum van het Zeeuwse dorp is flink opgepimpt en vishandel De Marlijn vormt een centrale ontmoetingsplek. Waar jaren terug een verkoopwagen stond, staat nu een flinke winkel met groot terras met beweegbare overkapping. “Ze stonden hier rijen dik voor lekkerbekken, kibbeling en haring”, lacht Izabella van Proijen, met haar man Ron eigenaar van de zaak. De gemeente Schouwen-Duiveland werkte mee en de uitbreiding kon gerealiseerd worden.

Klanten kunnen zelf hun bestelling invoeren via speciale zuilen op twee plekken in de winkel bestellen.  “Ze staan er ter ondersteuning, de meeste klanten helpen we persoonlijk”, verklaart Izabella. Er wordt vooral veel gebakken vis verkocht, maar ook maaltijden en broodjes.

In Vismagazine 3 (april 2019) staat een artikel over vishandel De Marlijn in Renesse. Nog geen abonnee? Bestel 2 gratis proefnummers via deze link.

Lees ook
Tien tips voor je Facebookpagina

Tien tips voor je Facebookpagina

Een bedrijfspagina op Facebook is een handige tool voor een ondernemer. Iedere Facebookgebruiker kan fan worden van deze pagina. Zodra zij op de ‘vind-ik-leuk-knop’ klikken, ontvangen zij updates van jouw bedrijf op hun tijdlijn. Doe je het goed, dan verbeter je je bereik, zichtbaarheid en naamsbekendheid én bouw je een band op met je volgers. Hier...

Bart Schreuter van Bartjes Vis uit Almelo:  ‘Alles wat zwemt  vind ik interessant’

Bart Schreuter van Bartjes Vis uit Almelo: ‘Alles wat zwemt vind ik interessant’

Een gedreven, creatieve en innovatieve ondernemer. Dat is Bart Schreuter van Bartjes Vis uit Almelo. De voormalige horecaman werkt samen met echtgenote Monique keihard aan het opbouwen en behouden van hun klantenkring in Twente.

Marketingrapport Viswinkels 2019

Marketingrapport Viswinkels 2019

Marktdata.nl heeft een uitvoerig onderzoek uitgevoerd onder visspeciaalzaken in Nederland. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het Marketingrapport Viswinkels 2019. Dit marketingrapport geeft een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen...