HACCP digitaal bijhouden

fotomobiel nieuw

Hygiënecodeonline.nl introduceert een digitaal systeem voor het bijhouden van de HACCP-administratie. Het systeem bepaalt wat er die dag moet gebeuren aan schoonmaakwerkzaamheden en temperatuurmetingen en helpt ondernemers om alle lijsten bij te houden op de juiste dag en tijd. De tool zegt wat, hoe, waarmee en wanneer iets moet gebeuren. Ondernemers worden aan hun taken herinnert via een emailalert.

Overal

Overal waar toegang is tot het internet is in te loggen. Hierdoor is er altijd en overal controle te houden. Ook recepturen, de allergenenkaart en uren kunnen worden geregistreerd.

Temperaturen

Met de nieuwste module zijn ook de kerntemperaturen bij te houden. Dit biedt uitkomst als onderweg temperaturen moeten worden geregistreerd.

Lees ook
Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Op de nieuwe HACCP-thermometer van Hygiënecode Online kan een foodspecialist zowel de temperatuur aflezen als deze koppelen aan de al bestaande systemen van Hygiënecode Online. Hiermee kan de foodspecialist dus metingen doen en registeren op het moment dat het uitkomt. Hygiëne Online levert modules waarmee HACCP-informatie online geregistreerd...