Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld - Jean-François Mallet

Allermakkelijkste bbq-boek

In het derde deel in de simplissime-reeks focust auteur Jean-François Mallet zich op de barbecue. Net als de eerdere delen belooft ook dit kookboek eenvoud en gemak. Concreet betekent dit dat elk recept uit maximaal vier stappen bestaat en zes ingrediënten gebruikt. Ook leveren alle tweehonderd recepten weinig afwas op.

Het boek heeft een heldere opmaak, waardoor alle informatie in één oogopslag duidelijk is. Zowel de bereidingstijd als werkwijze staan duidelijk aangegeven. Hoewel het boek zich richt op eenvoud, geeft het geen saaie gerechten. Mallet is zelf kok geweest, dus hij weet hoe hij interessante smaakcombinaties en technieken kan gebruiken.

'Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld' is geschikt om als inspiratiebron in de winkel te zetten, of zelfs te verkopen in het barbecueseizoen. Zo kunt u klanten faciliteren die wel zin hebben om lekker te eten, maar niet lang in de keuken willen staan. Of degenen die weer eens niet weten wat op te tafel zetten.

Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld | ISBN: 9789021572475 | Prijs: 25,-

Dossiers
Lees ook
Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur is een heerlijk boek voor iedereen die van Nederlandse geschiedenis, eten en tijdschriften houdt. Ik val in alle categorieën, maar de eerste twee zijn het belangrijkst.

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit en inclusie zijn actuele onderwerpen. Denk aan Black lives matters, #metoo en de zwartepietendiscussie. Ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven vinden diversiteit belangrijk. Maar hoe ga je met dit onderwerp aan de slag? Het boek De Inclusiemarathon, het Managementboek van het jaar 2022, kan hierbij helpen.