Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld - Jean-François Mallet

Allermakkelijkste bbq-boek

In het derde deel in de simplissime-reeks focust auteur Jean-François Mallet zich op de barbecue. Net als de eerdere delen belooft ook dit kookboek eenvoud en gemak. Concreet betekent dit dat elk recept uit maximaal vier stappen bestaat en zes ingrediënten gebruikt. Ook leveren alle tweehonderd recepten weinig afwas op.

Het boek heeft een heldere opmaak, waardoor alle informatie in één oogopslag duidelijk is. Zowel de bereidingstijd als werkwijze staan duidelijk aangegeven. Hoewel het boek zich richt op eenvoud, geeft het geen saaie gerechten. Mallet is zelf kok geweest, dus hij weet hoe hij interessante smaakcombinaties en technieken kan gebruiken.

'Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld' is geschikt om als inspiratiebron in de winkel te zetten, of zelfs te verkopen in het barbecueseizoen. Zo kunt u klanten faciliteren die wel zin hebben om lekker te eten, maar niet lang in de keuken willen staan. Of degenen die weer eens niet weten wat op te tafel zetten.

Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld | ISBN: 9789021572475 | Prijs: 25,-

Dossiers
Lees ook
Bloed, zweet maar samen

Bloed, zweet maar samen

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor bedrijven. Grote multinationals gebruiken het in hun publieke profilering maar de echte innovatie komt vaak van frisse, jonge bedrijven.

Autobiografisch kookboek Sergio Herman

Autobiografisch kookboek Sergio Herman

Van jongs af aan is er een bijzondere plaats voor de Zeeuwse mossel in het leven van chef-kok en culinair ondernemer Sergio Herman. Nog altijd is hij lyrisch over de smaak van het ‘zwarte goud’.

Inspiratie voor de visspecialist

Inspiratie voor de visspecialist

Zestig visrecepten die niet kunnen mislukken. Dat belooft het nieuwe kookboek ‘Foolproof Vis’. De recepten variëren van een snelle makreelpaté en een tonijnpokébowl tot kedgeree met currykruiden, Spaanse paella en panchetta zeeduivel met puy-linzen & spitskool.