Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld - Jean-François Mallet

29 augustus 2019

In het derde deel in de simplissime-reeks focust auteur Jean-François Mallet zich op de barbecue. Net als de eerdere delen belooft ook dit kookboek eenvoud en gemak. Concreet betekent dit dat elk recept uit maximaal vier stappen bestaat en zes ingrediënten gebruikt. Ook leveren alle tweehonderd recepten weinig afwas op.

Het boek heeft een heldere opmaak, waardoor alle informatie in één oogopslag duidelijk is. Zowel de bereidingstijd als werkwijze staan duidelijk aangegeven. Hoewel het boek zich richt op eenvoud, geeft het geen saaie gerechten. Mallet is zelf kok geweest, dus hij weet hoe hij interessante smaakcombinaties en technieken kan gebruiken.

'Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld' is geschikt om als inspiratiebron in de winkel te zetten, of zelfs te verkopen in het barbecueseizoen. Zo kunt u klanten faciliteren die wel zin hebben om lekker te eten, maar niet lang in de keuken willen staan. Of degenen die weer eens niet weten wat op te tafel zetten.

Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld | ISBN: 9789021572475 | Prijs: 25,-

Dit artikel verscheen eerder op: Vleesmagazine

Altijd op de hoogte blijven?