Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Het complete bbq-boek_cover

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers lezers alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat verder nodig is voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe. Dit nieuwe  standaardwerk bevat ruim 300 van Julius Jaspers’ beste BBQ-recepten.

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde onder meer RTL’s MasterChef Holland. Hij schreef talloze kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken, en hij stond aan de basis
van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Andere boeken die Julius Jaspers uit heeft gebracht zijn Het ultieme hamburgerboek en Kookbijbels - BBQBijbel.

Het complete BBQ boek van Julius Jaspers is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Dossiers
Lees ook
Salmon - Mark Kurlansky

Salmon - Mark Kurlansky

Tijdens zijn onderzoek reisde Mark Kurlansky veel en observeerde hij zalm en degenen die hen achtervolgen en beschermen in de Stille Oceaan en de Atlantische Oceaan, in Ierland, Noorwegen, IJsland, Japan, en zelfs het robuuste maar niet zo vaak bezochte schiereiland Kamtsjatka.

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

Met liefde gevangen, met smaak gegeten

Met liefde gevangen, met smaak gegeten

Dit boek is geschreven met een missie, namelijk ter promotie van wildgevangen vis. De recepten zijn dan ook grotendeels bedoeld als inspiratiebron om de diverse mogelijkheden van vis mee te ontdekken. De hoofdrol van de recepten wordt steevast vervuld door vangst van Dieneke Ras’ echtgenoot, die van beroep visser is.