Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

15 juni 2020

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers lezers alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat verder nodig is voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe. Dit nieuwe  standaardwerk bevat ruim 300 van Julius Jaspers’ beste BBQ-recepten.

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde onder meer RTL’s MasterChef Holland. Hij schreef talloze kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken, en hij stond aan de basis
van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Andere boeken die Julius Jaspers uit heeft gebracht zijn Het ultieme hamburgerboek en Kookbijbels - BBQBijbel.

Het complete BBQ boek van Julius Jaspers is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Altijd op de hoogte blijven?