Holland Fisheries Event gaat niet door

19 augustus 2020

Beeld: Holland Fisheries Event

Door de stand van zaken rond COVID-19 en de corresponderende overheidsmaatregelen in binnen-en buitenland gaat het Holland Fisheries Event, gepland op 2 en 3 oktober 2020, niet door.

Onzekerheid

Organisator Stichting Visserijdagen Urk besloot de 11e beurseditie te annuleren. Naast de al bestaande maatregelen is er grote onzekerheid rond maatregelen die verschillende overheden nog kunnen nemen. De organisatie zegt de beslissing te hebben genomen in overleg met belangrijke partners, zoals de gemeente Urk en hoofdsponsor Flynth adviseurs en accountants. “Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij kunnen realiseren, blijkt het uiteindelijk gewoon te moeilijk om te garanderen dat we een succesvol evenement kunnen organiseren in een veilige omgeving”, zegt Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk. 

Begrip

De organisatie geeft aan tot nu toe begripvolle reacties te ontvangen van standhouders. De organisatie onderzoekt of er online mogelijkheden zijn op het gebied van presentaties en bijeenkomsten op vrijdag 2 oktober 2020. De eerstvolgende volledige editie van de beurs vindt  op vrijdag 7 en zaterdag 8  oktober 2022 plaats.

Bron: Stichting Visserijdagen Urk

Altijd op de hoogte blijven?