House of Lords Catering promoot Noordzeevis

Houseoflords

House of Lords Catering uit Voorschoten zet in op lokale producten en brengt met passie vis uit de Noordzee onder de aandacht. Daarom krijgen ze de oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Dinsdag 30 juli namen compagnons Raymond Talsma en Leon Harinck van House of Lords deze in ontvangst.  

De oorsprong van House of Lords Catering ligt in Den Haag, hoewel het bedrijf inmiddels is gevestigd in Voorschoten. Het bedrijf is bijna een eeuw actief in het Haagsche en voorziet in de catering van intieme verjaardagen tot die van ministeries. “Bij House of Lords houden we altijd rekening met de seizoenen. Met de Noordzee voor de deur willen wij de producten uit onze zee prominenter onder de aandacht brengen bij onze klanten”, aldus Leon Harinck over zijn motivatie voor het ambassadeurschap bij Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Ook compagnon Talsma staat achter de beslissing. “De ecologische voetafdruk van vis is ook vele malen kleiner dan die van veel andere producten. Door Noordzeevis onder de aandacht te brengen hopen we meer mensen te inspireren om voor vis uit eigen zee te kiezen.”

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft als doel meer lokaal gevangen vis op de menukaart te krijgen. Scheveningen is altijd al een plek geweest waar de visserij leeft. Tegelijkertijd bevinden zich op veel lokale menukaarten op dit moment veel buitenlandse vissen zoals zalm en tonijn. Dit is zonde, want juist Noordzeevis is van hoge kwaliteit, vol van smaak en wordt duurzaam gevangen.

 

Dossiers
Lees ook
Noordzeevis op de Haagse Strand- en Terrasbeurs

Noordzeevis op de Haagse Strand- en Terrasbeurs

Dit weekend, op 4 februari, vindt in het Zuiderstrandtheater de Haagse Strand- en Terrasbeurs 2019 plaats. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is partner van deze beurs voor horecaondernemers en reikt de prijs Beste gebruik van Noordzeevis uit. Haagse Strand- en Terrasbeurs De Haagse Strand- en Terrasbeurs 2019 richt zich op horeca-ondernemers. Op...

Kookboek Noordzeevis vertaalt in het Duits

Kookboek Noordzeevis vertaalt in het Duits

Paulien Krikke, burgemeester van Den Haag, nam juni 2018 het eerste exemplaar van het kookboek Noordzeevis uit Scheveningen in ontvangst. Inmiddels is het boek vertaald in het Duits. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen overhandigde op 25 januari het eerste exemplaar aan Claus Ubl, persvoorlichter Deutscher Fischerei Verband, op het Holland Paviljoen...

Startup BISQ Seafood op Horecava

Startup BISQ Seafood op Horecava

'Bye bye Tilapia' staat er te lezen op de website van BISQ Seafood. Twee jaar geleden begonnen Robert Jan, Yoram en Feddo deze start-up. Hun producten bevatten uitsluitend vis uit de Noordzee en geen kweekvis. De startup presenteert zich in het Innovatie- en Startup-LAB tijdens de Horecava. Deze vakbeurs voor de horeca vindt plaats van 7 tot en met...