Iglo brengt vegetarische vissticks op de markt

Iglo Vissticks zonder vis

Iglo produceert al 63 jaar vissticks en verkoopt er jaarlijks zo’n 79 miljoen. In de loop van de jaren bracht Iglo verschillende varianten op de markt zoals XXL, volkoren en glutenvrij. Nu komt er een nieuwe variant bij: vissticks zonder vis.

De nieuwe vegetarische (en vegan) vissticks zijn een aanvulling op het volledig vegetarische Iglo Green Cuisine assortiment. "Als hét A-merk in vissticks, maar ook als één van de snelst groeiende merken in plantaardige producten vinden wij het erg belangrijk om een zo breed mogelijk assortiment te bieden aan de consument. We willen een merk zijn wat voor ieder dieet en iedere smaak een product heeft", vertelt Becky Nascimento, Marketing Director bij Iglo.

Iglo Nederland, onderdeel van Nomad Food, is een bekende speler in het diepvriessegment in Nederland en heeft vis, maaltijden en groenten in het assortiment. In 2020 introduceerde Iglo ook vleesvervangers binnen de vriesvers-categorie onder de naam Green Cuisine.Iglo heeft een marktaandeel van 64,7% binnen dit segment. (AC Nielsen MAT P13 2020).