Jaaroverzicht: samenwerkingen, fusies en nieuwe functies 2021 deel 1

27 december 2021 Lauren Scheurwater

Iets gemist het afgelopen jaar? In de kerstvakantie eindelijk tijd om achterstallig nieuws in te halen? Vismagazine helpt een handje met verschillende jaaroverzichten. Vandaag deel één en morgen deel 2 van de hoogtepunten op het gebied van overnames, fusies, samenwerkingen en nieuwe functies. 

Januari

Janet Kooren is de nieuwe hoofdredacteur van EVMI, vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie. Ze werkte eerder als hoofdredacteur van Automatie PMA.
Lees meer

Februari

oorkonde vishandel

Foto: Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Vishandel M. Hartevelt & Zn. ontvangt een oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen en treedt daarmee toe als ambassadeur van de stichting.
Lees meer

Maart

Buteressence BV uit Zaandam is de nieuwe partner van de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen. Buteressence is specialist in aroma’s die worden toegepast in voeding en stelt een aromabibliotheek ter beschikking.
Lees meer

April

Zee op Tafel_Foto Henk Riswick_1

Zee op Tafel (foto Henk Riswick)

Directeur Floris van Hest verlaat na zes jaar Stichting De Noordzee voor Vogelbescherming Nederland. Hij volgt Fred Wouters op.
Lees meer

Merijn Bus neemt vanaf 1 april de Haagse viswinkel en restaurant Zee op Tafel over. Geen nieuw gezicht voor de klanten, want hij werkt al negen jaar als kok en bedrijfsleider voor de onderneming.
Lees meer

Restaurant de Heerenkeet doorloopt als eerste onafhankelijke visrestaurant van Nederland het certificeringsproces van MSC en ASC.
Lees meer

Visspeciaalzaak Koning in Amstelveen is de 24ste ASC- en MSC-gecertificeerde viswinkel. Een belangrijke stap voor de Volendammer eigenaren Nico Schokker en Jan Tol.
Lees meer

Vishandel Knoester uit Zoetermeer krijgt de oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze ontvangt eigenaar Rick Knoester uit handen van voorzitter Matthijs Den Heijer voor het met passie aanbieden en bekender maken van vis uit eigen zee.
Lees meer

Juni

Vishandel W. van Wijk ambassadeur van Noordzeevis uit Scheveningen

Foto: Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Verstegen Spices & Sauces B.V. sluit zich aan bij de Circulaire Bio-economy Alliance (CBA). Deze alliantie van investeerders, bedrijven, lokale gemeenschappen, gouvernementele en niet- gouvernementele organisaties wil de circulaire bio-economie bevorderen en wereldwijd herstellen.
Lees meer

Visgroothandel W. van Wijk is de nieuwe ambassadeur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Eigenaar Willem van Wijk neemt de oorkonde in ontvangst uit handen van Ron Kleijn, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.
Lees meer

Financieel en organisatieadviesbureau Beekman & Verbeek is ambassadeur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Edwin Beekman en Barry Verbeek ontvangen de oorkonde uit handen van Agnes Leewis, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.
Lees meer

Altijd op de hoogte blijven?