Foto: Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) heeft een nieuwe operationeel directeur. Janneke Keuning (57) is per 1 september 2021 aangesteld. Zij werkt momenteel als onderwijsmanager bij SVO Vakopleiding Food. Daarvoor bekleedde ze diverse leidinggevende functies in de retail en de voedingsindustrie.

Ze volgt Karel van den Heuvel op die een nieuwe uitdaging aangaat als Global Commercial Director bij het Belgische moederbedrijf van Graaggedaan.nl. VNV-voorzitter Adriaan van Moort is verheugd met de komst van de nieuwe operationeel directeur: "Janneke brengt veel kennis en ervaring met zich mee. We zijn ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om de vereniging en de sector de komende jaren naar een nog hoger niveau te brengen." 

Keuning ziet een mooie toekomst voor de visdetaillisten in Nederland: "Met een kwalitatief en breed aanbod van verse vis, gemaksproducten en traiteurproducten kan de visspecialist écht het verschil maken. Ik zie voor VNV een grote rol weggelegd in enerzijds de belangenbehartiging en anderzijds in ledenservices die het ondernemerschap versterken. Ik heb enorm veel zin om hier mijn steentje aan bij te gaan dragen!"

Altijd op de hoogte blijven?