John West gaat sportieve partnerships aan

Visconservenfabrikant John West is een sportieve partnership aangegaan met de Strong Viking obstakelrun en met twee culinaire experts van Papendal. Op deze manier wil John West actieve mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen door het eten van vis.

Papendal

Vis zit vol met gezonde vetten, eiwitten en vitamines. Volgens John West geldt dat ook voor hun vis in blik, omdat het bedrijf de vis zo snel mogelijk conserveert blijven alle goede voedingsstoffen bewaard. De meeste sporters weten dat vis goed voor ze is. Maar hoe werkt dat nu precies? Wanneer moet je ook alweer meer eiwitten eten, wanneer koolhydraten? En hoe kan je dat een beetje handig klaarmaken? Diëtiste Brenda Frunt en chef Erik te Velthuis van Papendal geven antwoord op deze vragen.

In een serie posts en films op Facebook, YouTube, Instagram en de website van John West geeft Frunt bijvoorbeeld tips wanneer het ideale tijdstip is om een laatste goede maaltijd te eten voor een wedstrijd. Te Velthuis stelde acht recepten samen met de vis van John West.

Strong Viking obstakelrun

Marketing Manager Wilske Colenbrander licht de keuze voor deze twee partnerships verder toe: “Brenda en Erik leren ons dat je niet alleen buiten, of in de sportschool sport. Je legt de basis in de keuken. Een waardevolle insight, helemaal als je met de hele familie aan het voorbereiden bent voor een event als een obstacle run. Wij helpen graag mee om de hele familie zo sterk als een Viking aan de start te laten verschijnen. Dat moet ook wel, want het John West obstakel dat je aanstaand weekend in Nijmegen tegenkomt, gaat zeker een uitdaging zijn!”

John West

John West produceert al meer dan honderd jaar vis. Het bedrijf hanteert strenge controleprocedures en kwaliteitsgaranties om de kwaliteit van de vis en de zee flora en fauna te waarborgen. Het merk is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.