'Klanten willen je gezicht zien’

Visgilde Dieren 1_foto Henk Riswick

Een verkoopwagen, standplaatsen op meerdere markten, een aantal winkels; Pierre Jansen heeft het allemaal gehad. Maar het was ‘too much’ en nu heeft hij nog één winkel: Visgilde Dieren. Daar kan hij het gezicht zijn en aan de gang gaan met nieuwe gerechten. De zaak loopt als een trein.

In de hele regio rond Arnhem heeft Pierre Jansen gewerkt of hebben mensen voor hem gewerkt. Hij is in de regio een bekende verschijning in de visbranche. Daar zag het aanvankelijk niet naar uit. Na zijn opleiding tot accountant, werkte hij 10 jaar in die branche, maar toen zijn broer – die al jaren in de vis werkte – wilde uitbreiden, was de keuze voor een carrièreswitch snel gemaakt.

Inmiddels zit Jansen al ruim dertig jaar in het vak. Zijn broer is ondertussen gestopt, maar Jansen heeft zijn draai in de vis helemaal gevonden. Van alles pakte hij de afgelopen jaren aan... 

Meer weten over Pierre Jansen en zijn viswinkel Visgilde Dieren. Lees dan het artikel online of in Vismagazine 8-2019. Nog geen abonnee? Sluit nu een voordelig introductieabonnement af voor maar € 75,00 ex BTW voor het eerste jaar. Abonneer nu!

Lees ook
Wet arbeidsmarkt in ­balans: dit zijn de gevolgen

Wet arbeidsmarkt in ­balans: dit zijn de gevolgen

Sinds 1 januari zijn de regels rond arbeidscontracten en ontslag veranderd. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans. Dit is relevant voor werkgevers en werknemers. Zo betalen werkgevers sinds 1 januari een lagere WW-premie voor werknemers met een vast contract. Payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten...

Metamorfose Van der Schuit werpt vruchten af

Metamorfose Van der Schuit werpt vruchten af

Bij een verbouwing komt veel kijken. Welke keuzes maak je en levert het op waar je op rekent? William en Gina Ems - Van der Schuit van Visspecialist Van der Schuit in Wolvega, kunnen erover meepraten. In november openden ze hun compleet vernieuwde winkel. Een terugblik op de verbouwing én het resultaat.

Marketingrapport Viswinkels 2019

Marketingrapport Viswinkels 2019

Het Marketingrapport Viswinkels 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de branche van visspeciaalzaken in Nederland.