Lees EVMI #3 nu als digitaal magazine

EVMI 3 Digitaal magazine

De digitale editie van EVMI #3 is verschenen. In dit nummer lees je alles over de thema's analyse & onderzoek en ketenoptimalisatie. Met onder meer: hoogleraar neuroimmonologie Jerome Hendriks over nieuwe toepassingen in de lokale fruitteelt en Marion Beugelsdijk, verpakkingsexpert bij Albert Heijn, over de doelstelling om minder plastic te gebruiken. Ook lees je het volgende deel in de artikelreeks ‘Food in Transitie 2030’.

Lees EVMI #3 online
Meer over
Lees ook
Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI

Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI

EVMI, vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie heeft een nieuwe hoofdredacteur. Janet Kooren, voorheen onder andere hoofdredacteur van Automatie PMA, komt de gelederen van Alea Publishers versterken.

Food Technology verplaatst naar juni 2021

Food Technology verplaatst naar juni 2021

Het nieuwe kennis- en netwerkevenement Food Technology 2021 wordt verplaatst, van januari naar 16 en 17 juni. Ook de locatie wijzigt. Het evenement vindt nu plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat maken organisatoren kennis- en netwerkorganisatie Mirkocentrum en Vakblad EVMI bekend.

Vacature redactiecoördinator bij EVMI op Foodbanen.nu

Vacature redactiecoördinator bij EVMI op Foodbanen.nu

We zoeken een collegiale duizendpoot met een gevoel voor taal en een neus voor nieuws. Als redactiecoördinator heb je de primaire verantwoordelijkheid voor de webredactie en de productie en totstandkoming van het vakblad EVMI (www.evmi.nl). Je doet research en houdt het nieuws bij. Je verzorgt het nieuws op de website, je houdt contact met freelancers...